1 / 8

Toata viata am lucrat in echipa, acum familia este noua mea echipa

In cazul fiicelor lui Emil Morariu, succesiunea nu inseamna doar a prelua fraiele unor businessuri puse pe roate de tatal lor, ci punerea in practica a propriilor idei si ridicarea propriilor idei antreprenoriale de la zero, cu sprijinul financiar al familiei. “Imi doresc ca, la randul meu sa am puterea sa renunt la ideile mele si sa sprijin ideile copiilor”, spune Alin Plopeanu, directorul general al companiei de constructii Construct Mapcom, ginerele lui Emil Morariu, la deschiderea hotel Privo, businessul creat de la zero de Adina Plopeanu, fiica lui Morariu, dupa o munca migaloasa de 5 ani. Adina Plopleanu (33 ani) a realizat in Targu Mures un hotel cu o investitie de 7 mil. euro.


"Toata viata am lucrat in echipa, iar acum familia este noua mea echipa", spune Emil Morariu. El a declarat pentru WALL-STREET.RO ca a lasat in proportie de 80% afacerile pe mana copiilor si ca, spre exemplu, in hotel Privo nu detine nimic, unicul actionar fiind fiica sa, Adina Plopeanu.


WALL-STREET.RO a adresat 5 intrebari despre stilul de management, antreprenoriat si mediul de afaceri celor doua generatii de antreprenori din familie.


Foto: Adina Plopeanu, Emil Morariu, Alin Plopeanu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri