1 / 6

Restaurant la vanzare pentru 38.000 euro in centrul istoric din Bucuresti

In Centrul Vechi al Capitalei, o afacere la cheie in domeniul restaurantelor poate fi achizitionata la un pret de 38.000 de euro (foto). Unitatea este complet echipata, functioneaza intr-un spatiu de 57 de metri patrati si are o capacitate de 25-30 de locuri. Chiria lunara pentru spatiul comercial este de 1.500 de euro pe luna.


In zona Mosilor, un fast-food poate fi achizitionat cu 20.000 de euro. Businessul functioneaza intr-un spatiu de 55 de metri patrati, are avizele la zi si dispune de toate dotarile necesare derularii activitatii.


In zona Batistei, un restaurant are un pret cerut de 62.000 de euro. Restaurantul este modern mobilat si utilat, insa dispune de o suprafata de 240 de metri patrati si are o capacitate de 75 de locuri.


In zona Pache Protopopescu, o afacere de tip hotel/restaurant este disponibila spre vanzare pentru 100.000 de euro. Ansamblul este functional, dispune de o capacitate de cazare de zece camere si are toate avizele la zi; businessul include si un salon de infrumusetare, iar chiria aferenta spatiului comercial este de 5.000 de euro pe luna.


In categoria ofertelor cu proprietati imobiliare incluse se inscrie complexul Pasarea-Frumusani, situat in comuna Frumusani, ce ofera acces la lacul Pasarea. Acesta este format din teren de 1.500 de metri patrati, cabane cu o capacitate de cazare de sapte camere, restaurant de 150 de locuri, cu bar si terasa. Pretul de listare pe Spatiicomerciale.ro este de 210.000 de euro.


Cea mai scumpa oferta din aceasta categorie este insa un hotel de patru stele din centrul Capitalei, zona Universitate-Batistei, disponibil spre vanzare la un pret de 18 milioane de euro. Amplasata pe un teren de 1.100 de metri patrati, unitatea de cazare are 220 de camere, este structurata pe parter plus 13 etaje si dispune de o suprafata utila de 12.000 de metri patrati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri