1 / 6

Malvina Cservenschi

Fosta vedeta a TVR Malvina Cservenschi a pus bazele brandului de bijuterii si accesorii Malvensky Corporation in 2009, insa pasiunea sa a devenit o afacere in 2012, cand a si fost inregistrata compania. Tot in 2012, intr-o perioada in care televiziunea publica trecea prin mari dificultati financiare si facea un amplu proces de restructurare, prezentatoarea a demisionat, dupa zece ani de colaborare cu TVR, pentru a se dedica businessului.


“Mi-am dorit propria afacere, sa fiu propriul manager, sa am libertatea de a-mi coordona viata profesionala. Am vrut sa creez un produs care sa nu mai existe pe piata romaneasca, care sa aiba o poveste si un mesaj direct adresat oamenilor. De asemenea, am vrut sa pornesc un buiness fara o investitie semnificativa, dar care sa aduca o anume plus valoare in viata celor din jurul meu”, explica in 2012 pentru WALL-STREET.RO Malvina Cservenshi.


A inceput cu bratari cu snur rosu, iar intre timp s-a extins la bijuterii cu diamante sau pentru copii, dar si esarfe cu motive traditionale romanesti.


Astfel, anul trecut Malvensky Corporation a ajuns la afaceri de 1,4 milioane de lei (320.000 de euro) si un profit net de 475.000 de lei (106.000 de euro). De asemenea, compania a avut in medie un angajat.

Afla mai multe despre cum si-a inceput Malvina Cservenschi propria afacere.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri