1 / 4

Nunti in direct pe telefonul mobil

Astfel, Adrian Dinescu, directorul general al companiei Show Time Production, companie ce activeaza inca din anul 2000 in domeniul productiei pentru televiziun , a investit in dezvoltarea www.nuntalive.ro numai in software-ul si tehnologia necesara transmiterii prin Internet, in conditii optime de viteza, de calitate a imaginii si cost.

Proiectul a fost lansat la sfarsitul anului trecut, iar ideea a venit odata cu nevoia: “eram plecat din tara si, exact in acea perioada, era nunta unui foarte bun prieten. Firesc, as fi vrut sa iau si eu parte la eveniment, dar din pacate nu era posibil, asa ca m-am gandit ca ar fi fost bine daca ar fi existat un sistem care sa-mi permita macar “sa fiu martor” la eveniment. Pe urma, rationamentul a fost destul de usor - ceea ce avem peste tot unde mergem sau aproape peste tot sunt Internetul si telefonul mobil. Aveam echipamentele de filmare si transmisie, mi-a trebuit insa o tehnologie prin care transmisia sa se poata face live pe Internet, la preturi accesibile. Mai mult, tot timpul m-am gandit cum sa fac posibil sa o si vad pe telefon, intrucat acesta este indispensabil oricui si nu te tine “legat” de un anumit loc”, povesteste Adrian Dinescu.

Prin www.nuntalive.ro, pot fi urmarite in direct toate momentele si traseele evenimentului respectiv, pe calculator sau pe telefonul mobil, iar receptia poate fi realizata in orice zona in care exista Internet si semnal de telefonie mobila.

Pretul pe ora de transmisie pleaca de la 125 euro plus TVA, coboara in functie de numarul de ore de transmisie si este achitat de catre organizatorii evenimentului, vizionarile pe calculator sau pe telefonul mobil fiind oferite pentru un numar nelimitat de persoane (este necesar doar abonamentul pentru internet, respectiv pentru telefonia mobila, conform tarifelor practicate de operatorii respectivi).

Indiferent de transmisia partiala sau totala in direct prin Internet, filmele nuntilor sunt arhivate si pot fi vizionate oricand.

“Transmisia nuntii in direct si vizionarea acesteia inclusiv pe telefonul mobil reprezinta combinatia ideala intre tehnologia inovatoare si accesibilitatea in utilizare. In acest moment putem transmite in direct 250 de evenimente simultane; in functie de numarul de solicitari, putem creste acest numar la 500”, a precizat Adrian Dinescu.

Asadar, investitiile in acest proiect nu sunt finalizate, intrucat proiectul poate fi dezvoltat, conform opiniei directotului general al Show Time Production, pe mai multe directii, atat ca utilitate, cat si ca viteza sau evenimente transmise simultan.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri