1 / 4

Jumatate de milion de euro – tinta de afaceri pentru 2009

Kallista Finance a fost reorganizata in anul 2008, cand partenerii actuali ai firmei si-au pus in comun cunostintele, expertiza si experienta, pentru a profita de oportunitatile timpului prezent.
Daca intentia initiala era sa dezvolte preponderent intermedierea financiara, cand criza sistemului bancar era deja previzibila, actionarii companiei s-au reorientat rapid spre recuperarea de creante, si au facut foarte bine, considera ei, pentru ca cerere pentru un astfel de serviciu exista in mod evident.

“Numarul actual de clienti nu este prea mare, deoarece suntem nou-veniti. Importanta este valoarea creantelor transferate spre valorificare de cei cativa clienti, care este apreciabila. Si mai important este faptul ca incheiem un nou contract aproape in fiecare zi”, a declarat Mihaela Lupu (foto), partener al Kallista Finance, avocat si practician in insolventa.

Tipul de business in care activeaza compania nu este “capital intensiv”, insa, pana in momentul de fata, s-au investit in jur de 200.000 euro in afacere, majoritatea banilor fiind folositi pentru amenajarea spatiului, pentru echipamente si comunicatii.

“Cheltuielile operationale nu sunt foarte mari in prezent, dar suntem in plin proces de recrutare de personal si ne asteptam sa mai investim pana la 500.000 euro pentru a ajunge la nivelul de dezvoltare pe care ni l-am propus anul acesta”, spune Lupu.

In ordinea importantei, fondurile vor fi orientate spre personal, marketing, comunicare si echipamente.

Tot in 2009, compania si-a propus obtinerea unei cifre de afaceri de peste jumatate de milion de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri