1 / 4

4tuning a primit oferte de preluare

In ultimul timp, Gratian Sonu, fondatorul 4tuning, a primit cateva oferte de preluare a site-ului, insa nu le-a acceptat. Totusi, el a ales sa incheie un parteneriat cu un fond de investitii, a carui identitate nu vrea sa fie dezvaluita.

"Am primit si oferte de preluare, dar nu cred ca este momentul potrivit sa vand. Am semnat insa un parteneriat cu un fond de investitii. Nu pot sa ii dezvalui identitatea", a declarat Sonu, pentru Wall-Street, fara a mentiona in ce consta parteneriatul respectiv.

De asemenea, el sustine ca 4tuning, site dedicat pasionatilor de masini, valoreaza, in prezent, aproximativ un milion de euro si spera ca in urmatorii trei-patru ani sa creasca aceasta valoare cu cat mai mult, chiar pana la 10 milioane euro. Sonu a evitat, totusi, sa spuna pe ce se bazeaza cand afirma ca 4tuning este evaluat la un milion euro.

"Eu privesc cu optimism si urmatorii trei-patru ani si sper sa creasca valoarea site-ului cu cat mai mult, chiar pana la 10 milioane euro. Daca ar ajunge sa valoreze atat, l-as vinde", a afirmat el.

Gratian Sonu, fondatorul 4tuning.ro, este de profesie inginer. Acesta a studiat si Psihologia si, sustine el, poate si pregatirea sa a fost unul din lucrurile care a motivat dezvoltarea si cresterea comunitatii 4tuning pana la acest punct.

In opinia sa, in industria de tuning, “pasiunea bate criza”. Oamenii, explica el, vor investi in ceea ce le face placere, in pasiunile pe care le au, iar acest lucru se va intampla indiferent de mediul economic actual. “Nici macar criza economica nu ar putea impiedica acest mers al lucrurilor”, spune Sonu.

Desi pare ciudat, el nu a avut o pasiune fata de masini sau fata de ideea de tuning de masini, pasiunea sa a constituit-o relationarea, socializarea.

“De aceea, am vrut sa creez un site de comunicare, unde utilizatorii si adevaratii pasionati sa se intalneasca si sa stea de vorba despre acest punct comun pe care il au.”

Comunitatea 4tuning este una speciala, crede Gratian Sonu, fiind vorba de un grup dedicat pasionatilor de masini, celor care vor sa iasa in evidenta mai mult decat restul lumii.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri