1 / 4

Primii pasi in imobiliare

O legatura intre studiile sale si afacerea pe care o conduce in momentul de fata nu exista propriu-zis, insa dreptul ca stiinta sau profesie are apliacabilitate in orice domeniu economic sau chiar in viata de zi cu zi, considera el.

"Daca ne gandim ca in zona de imobiliare termeni ca drepturi de proprietate, contracte, vanzare, cumparare etc. sunt la ordinea zilei, atunci putem afirma ca legatura dintre drept si imobiliare este una stransa", a declarat Gavriliu.

Cat despre conexiunea existenta intre ceea ce a facut in timpul studentiei, ca fotograf intr-un studio, si domeniul in care activeaza astazi, acesta raspunde simplu: "Legatura o reprezinta specificul activ si de relationare directa cu oamenii."

In plus, prezentarea unei proprietati imobiliare folosind fotografii de inalta calitate poate da rezultate exceptionale in procesul de promovare, adauga tanarul antreprenor.

"Ideea mi-a venit in momentul in care am renuntat la job-ul de fotograf si am cautat o profesie care trebuia sa imbine conceptul de socializare cu cel de libertate profesionala si potential din punct de vedere al castigurilor. Am analizat datele, iar rezultatul a fost acela de consultant imobiliar; in consecinta, m-am angajat in domeniu, dupa care am pornit un birou de consultanta - Ambient Imobiliare - in asociere cu un partener",

In urma cu un an si jumatate, antreprenorul a mai facut un pas important in real-estate, infiintand compania Gavriliu Imobiliare.

Investitia initiala si fondurile suplimentare alocate dezvoltarii afacerii sale au ajuns, cumulat, la cateva zeci de mii de euro - investitii in infrastructura, in resurse umane, promovare sau educatie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri