1 / 4

CityPaintball, cel mai mare teren de paintball din Bucuresti

Asa au inceput sa apara si terenurile de paintball din Romania. Un exemplu in acest sens il constituie CityPaintball, prezent pe piata locala de aproape opt ani.

"Impreuna cu cativa prieteni am participat la un joc de paintball in urma opt ani. Ne-a placut foarte mult conceptul si, fiind in timpul facultatii si, implicit, beneficiind de mult timp liber, ne-am gandit sa incercam sa deschidem o afacere in acest domeniu. Am inceput in statiunea Olimp, iar la scurt timp am dezvoltat business-ul spre entertainment si jocuri de teambuilding", povesteste Mihai Voiculescu, managing partner CityPaintball.

La inceput, fondatorii CityPaintball au investit cateva mii de dolari in afacere, echipamentele fiind aduse din Statele Unite.

"Acest tip de afacere te obliga sa investesti constant pentru a realiza activitati noi, pentru a te extinde. Sumele investite, in total, se ridica la cateva zeci de mii de euro", spune Voiculescu.

CityPaintball a inaugurat luna trecuta cel mai mare teren de paintball din Bucuresti, de 10.000 mp, care dispune de trei terenuri pe care se pot juca intr-o singura zi pana la 500 de persoane.

Terenul beneficiaza si de o terasa pentru 100 de persoane, unde au loc si proiectii video, si de aproximativ 70 de locuri de parcare, iar locatia poate functiona non stop, datorita instalatiei de nocturna.

In plus, fondatorii CityPaintball se afla in curs de amenajare a primei baze de Teambuilding din Bucuresti, desfasurata pe 23.000 mp, intr-o zona verde, pe malul lacului.

"Estimam ca in aproximativ trei saptamani sa putem desfasura primul eveniment. Zona de Teambuilding are o capacitate de 300-400 de persoane, cu ateliere, sala de training si se va numi CityAdventureCamp", arata Voiculescu.

Cat despre proiectiile financiare, el nu poate face estimari concrete pentru anul in curs.

"Este greu de spus, avand in vedere ce incercam noi sa facem acum. Datorita investitiei foarte mari, speram ca in al doilea an sa reusim sa scoatem profit."

Anul trecut, companiile care detin CityPaintball au avut venituri de aproximativ 200.000 euro. Reprezentantii companiei mizeaza in 2009 pe o stagnare a afacerilor.

Compania are, in medie, 1.000 de clienti pe luna.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri