1 / 4

Site-uri/publicatii romanesti si straine

Arena Biz

Un site romanesc dedicat mai ales antreprenorilor cu afaceri in IT si internet. Calendarul evenimentelor este unul dintre cele mai utile instrumente pentru cei care doresc sa se intalneasca cu antreprenori cu experienta de cativa ani in domeniu.

Startups.ro

Portalul “este destinat antreprenorilor, celor ce doresc sa lanseze o companie...si chiar si celor care nu vor porni niciodata pe cont propriu”, spun cei de la Startups.ro.

Portalul cuprinde povestile unor afaceri abia lansate ori a unora care deja au confirmat, stiri, analize, dar si sfaturi despre cum ar trebui sa-ti conduci si dezvolti afacerea.

Suplimentul Wall-Street Start-Up

In fiecare zi de luni, la pranz, Wall-Street publica un supliment care se adreseaza antreprenorilor sau celor care intentioneaza sa inceapa propria afacere. Sectiunea abordeaza subiecte de larg interes precum povesti de succes ale unor start-up-uri, modele de business de pe piata locala, sfaturi ale unor antreprenori de succes si articole care discut mijloace de finantare pentru afaceri foarte tinere.

Entrepreneur

Reporterii publicatiei californiene scriu in general articole despre idei de afaceri, dar si despre cum sa-ti incepi o afacere, cum sa iti vinzi produsele sau cum sa iti gasesti angajatii ori managerii potriviti.

Small Biz Trends

Un site despre ultimele tendinte in ceea ce priveste afacerile si util mai ales pentru antreprenorii la inceput de drum. Articolele sunt mai ales despre comportamentul clientilor si despre marketingul online.

The Wall Street Journal - pagina dedicata companiilor mici si mijlocii

Rubrica din cotidianul american pune accentul pe felul in care ar trebui sa-ti cresti vanzarile, sa-ti gestionezi banii sau sa gasesti finantare.

Entrepreneurs.about.com

Un site nu foarte diferit de cele prezentate anterior, dar contine date interesante despre cum ar trebui realizat un plan de business, dar si biografii a unor antreprenori celebri precum Bill Gates, Donald Trump ori Oprah Winfrey.

Cei care isi doresc o afacere proprie ar trebui sa urmaresca si sfaturile specialistilor de la Entrepreneurs despre ce bloguri si site-uri ar trebui sa mai citeasca.


Daca va plac cartile de business puteti incerca doua site-uri care ofera sfaturi in legatura cu ce titluri ar trebui sa alegeti: Small Biz Books si Entrepreneurs Press.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri