Hotel Athne Palace Hilton

In ziua de Craciun in incinta hotelului va fi organizat un brunch care va costa 220 lei si va include si bauturile si animatia copiilor.

“In acest sezon invitam oaspetii nostrii sa savureze mancarea si aromele traditionale ale diferitelor tari europene”, a spus Linda Griffin, manager general al Athenee Palace Hilton.

Hotelul va gazdui si o petrecere Boutique Club in Cafe Athenee, cu Dj, percutionist si saxofonist si o petrecere disco in English Bar, unde intrarea va fi libera.

Preturile pentru petrecerile de Anul Nou incep de la 350 lei, inclusiv cazare.

Hotel Radisson Blu

Hotel Radisson BluHotelul organizeaza in fiecare duminica incepand cu 27 Noiembrie si pana pe 25 Decembrie, un brunch special cu tematica de Craciun. In cadrul acestuia, clientii se pot bucura de delicatese, iar copiii de un meniu special.

Preturile se ridica la 220 lei de persoana, iar copiii cu varste intre 6 si 12 ani au discount de 50%.

De Revelion, hotelul Radisson Blu din Bucuresti va pregati pentru clientii sai o seara festiva in 3 dintre restaurantele sale.

Clientii vor putea alege fie unul dintre meniurile speciale pregatite pentru acest eveniment fie sa comande un meniu à la carte cu preparatele preferate.

Meniurile pentru Revelion costa 150 lei, 200 lei sau 350 lei.

Hotel Epoque

Hotel EpoqueHotel Epoque organizeaza petrecerea de anul nou in Bistro Epoque, cu un meniu gourmet de inspiratie franceza. Tema revelionului este Belle Epoque, oaspetii fiind invitati la o petrecere cu costume, muzica si dansuri de cabaret specifice Parisului de sfarsit de secol XIX.

"La Belle Epoque a fost una dintre cele mai extravagante perioade din istorie, o perioada boema si artistica, traita la maxim la Paris. Atmosfera aceasta o vom reda in noaptea de anul nou, in selectia meniului si in grija cu care se face acordul intre mancare, bautura, muzica si entertainment", a declarat Pascal Jean, General Manager Hotel Epoque, care va fi si gazda petrecerii.

Participarea la eveniment costa 180 euro de persoana.

Hotel Howard Johnson

Hotel Howard JohnsonHotelul pune la dispozitia clientilor meniuri pentru Craciun cu preturi cuprinse intre 150 si 200 lei de persoana.

De asemenea, unitatea de cazare ofera doritorilor un pachet pentru petrecerea de revelion 2012 ca include o camera dubla cu decazare tarzie, petrecerea de revelion pentru 2 persoane, si un brunch pentru 2 persone in ziua de 1 ianuarie.

Pretul se ridica la 350 de euro.

Hotel Parc

Hotel ParcPetrecerea organizata de Hotel Parc pentru invitati in seara de revelion incepe cu muzica live si acces la open bar.

De asemenea, cei prezenti se pot bucura de un meniu deosebit si muzica live cantata la pian, cat si de prestatia unui DJ.

Pretul petrecerii se ridica la 248 euro de persoana, iar pentru cei cazati in hotel la 180 euro.

Grand Hotel Continental

Grand Hotel ContinentalUnitatea de cazare organizeaza o petrecere speciala de Revelion cu tema “A fost odata in Bucuresti”.

Pretul pentru masa este 170 euro de persoana. Pachetul include meniul festiv de revelion, pachet de bauturi nelimitat, live entertainment cu formatie.

In noapte dintre ani cazarea in Grand Hotel Continental are un pret special de 70 euro de persoana.