The Norwegian Breakaway

The Norwegian BreakawayVasul de croaziera norvegian The Norwegian Breakaway va fi lansat la apa in 2013 si va putea gazdui 4.000 de pasageri care vor calatori de la New York pana in Insulele Bermude.

Noua nava va avea incaperi de lux cu balcoane individuale, pentru care turistii vor plati 1.350 de euro de persoana pentru o calatorie de 7 zile.

Sursa foto: Norwegian Cruises



The Carnival Spirit

The Carnival SpiritThe Carnival Spirit este un vas de croaziera care vrea sa te faca sa cheltui cati mai multi bani. Exista la bord un cazinou, un restaurant grill, un spa, un teatru si mai multe cluburi.

O excursie de noua zile de la San Diego la Riviera Mexicana va costa 1.650 dolari de persoana.

Sursa foto: www.carnival.com

The Crystal Serenity

The Crystal SerenityTuristii pot lua lectii de pian pe vasul de croaziera The Crystal Serenity si pot juca golf.

O calatorie dus-intors de la Los Angeles la Hawaii intr-un penthouse va costa 15.500 de dolari de persoana.

Sursa foto: www.crystalcruises.com

The Disney Dream

The Disney DreamThe Disney Dream are trei piscine la bord, una pentru copii, una pentru familii si una doar pentru adulti.

Tinerii se mai pot distra in cinci cluburi de noapte si saloane. Exista, de asemenea, un teatru pentru vizionarea filmelor Disney in 3D si mai multe restaurante.

Sursa foto: disneycruise.disney.go.com


The Herbidean Princess

The Herbidean PrincessThe Herbidean Princess este foarte exclusivist si transporta numai 50 de persoane in jurul insulelor din Scotia.

La bord, turistii pot savura o bautura langa semineul din Lounge Tiree. Sapte nopti in in jurul insulelor din Scotia va poate costa 6.790 dolari.

Sursa foto: www.hebridean.co.uk


Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin CruisesPaul Gauguin Cruises navigheaza in apropiere de Tahiti si ofera pasagerilor posibilitatea de a face scuba diving, caiac, sau sa isi incerce norocul la cazinou.

Este una dintre cele mai mari nave din America de Nord. Un apartament pe acest vas pentru sapte zile in Tahiti costa 8.727 de dolari de persoana.

Sursa foto: www.pgcruises.com


Oasis of the Seas

Oasis of the SeasOasis of the Seas este un adevarat parc de atractii plutitor si a fost lansat la apa in 2009 in Marea Baltica, de catre constructorul naval finlandez STX la Turku.

Vasul care a costat 900 de milioane de euro poate transporta pana la 6.360 de pasageri si 2.000 de membri ai echipajului.

Un sejur de sapte nopti din Florida pana in Insulele Caraibe costa 9.830 de dolari de persoana.

Sursa foto: www.royalcaribbean.com



The Silversea Whisper

The Silversea WhisperThe Silversea Whisper are la bord mai multe magazine pentru cumparaturi, un teatru, un salon de frumusete, spa si centru de fitness.

Pentru apartamentele scumpe sunt disponibili si majordomi proprii.

Pentru o croaziera de 16 zile din Florida pana in Brazilia, biletul este de 7.720 dolari de persoana.

Sursa foto: www.silversea.com