Care este destinatia preferata?

Care este destinatia preferata?Destinatia preferata va fi intotdeauna locul in care nu am ajuns inca. Daca ar fi insa sa mentionez un loc memorabil ca si experienta din calatoriile de pana acum, acesta ar fi Bahamas (Insula Paradisului).

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo...

Plajele cu nisip alb aproape pustii, verdele smarald al apei oceanului, seninatatea cu care localnicii traiesc fiecare moment al zilei, reconectarea cu natura. Este un loc unde te poti regasi dupa o perioada de activitate intensa.

Cea mai buna perioada din an in care putem merge in Bahamas

Octombrie – Februarie


Top 3 must see/must do in Bahamas

Top 3 must see/must do in Bahamas1. Neaparat ar trebui vizitat complexul Atlantis, un centru hotelier de cinci stele cu aquaparc si acvariu – totul pornind de la legenda Atlantidei si incercand sa reproduca „live” senzatiile acelor vremuri.

2. O calatorie cu „fast-boat” pana la insula unde s-a filmat productia „Piratii din Caraibe” iti va provoca adrenalina mai ales daca oceanul este agitat, iar odata ajuns pe insula vei avea ocazia sa hranesti rechinii din jur si pescarusii cu resturile unui „barbecue” delicios pregatit chiar de un localnic „pirat”.

3. Nu in cele din urma o vizita la parcul cu delfini unde dupa o demonstratie de inteligenta si virtuozitate pe care aceste minunate mamifere o fac in fata turistilor, se poate inota impreuna cu ei avand sentimentul ca daca nu esti destul de indragostit de ei dupa prima demonstratie, dupa a doua, nu mai ai nici o sansa sa nu cazi definitiv in plasa lor.

Sursa foto: Atlantis

Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai mult

Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai multSalata Conch.

Conch este un melc de mare a carui cochilie noduroasa, alb-rozacee este de veacuri simbolul Bahamasului. Aceasta salata contine seviche sau conch (ingrediente specifice acestei zona), care se combina fericit cu sucurile de citrice.

Cel mai bun restaurant este Atlantis.


Sursa foto: conchsaladesque.wordpress.com


Cea mai placuta amintire din Bahamas

Cea mai placuta amintire din BahamasPentru o zi de distractie pe cinste, alegeti resortul Atlantis, cu un parc acvatic imens unde veti avea intalnire cu delfinii si veti explora un habitat marin unic care gazduieste peste 120.000 de pesti.

V-ati muta acolo?

Nu, oricat de frumos ar fi cel mai bine este sa traiesti acolo unde ai crescut si unde iti sunt prietenii.

Sursa foto: Atlantis

Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte tari?

Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte tari?Extrem de relaxati si constenti ca viata insemna fiecare clipa prezenta traita la maxim

Recomandari de suveniruri

Obiecte impletite manual de localnici din frunze de palmier- le puteti gasi in straw market

Cea mai importanta recomandare pentru locatia respectiva pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?

Exista putine placeri in viata la fel de simple ca degustarea unui cocktail cu rom privind plaja la apusul soarelui, cand cerul capata nuante roz-purpurii. Nota magica este data si de luminile navelor care sosesc in port.