Locul 10 Apartamentele Cala d'Or Playa din Mallorca

Locul 10 Apartamentele Cala d'Or Playa din MallorcaUnitatea de cazare este situata in insula Mallorca din Spania.

“Am fost cazat in aceste apartamente impreuna cu familia pentru trei ani deja si sigur ne vom reitoarce. Intotdeauna am gasit apartamentele si complexul foarte curate si personalul este mereu politicos si iti sare in ajutor”, afirma un turist multumit de serviciile unitatii de cazare.

Un apartament pentru doua persoane costa in aceasta perioada incepand de la 200 de lei pe noapte.

Sursa foto: Caladorplaya.com

Locul 9 - Apartamentele Golden Avenida din Salou (Spania)

Locul 9 - Apartamentele Golden Avenida din Salou (Spania)Hotelul cu apartamente este situat in orasul Salou din provincia Tarragona, Catalonia, Spania.

“Impreuna cu sotul meu si cei doi copii am fost cazati in Golden Avenida Suites in august 2011 pentru doua saptamani. Ne-a placut foarte mult acest hotel. Este foarte aproape de strada principala, insa este pozitionat pe o strada linistita. Mancarea a fost foarte buna aici si personalul nu putea fi mai placut”, afirma o turista.

Sursa foto: TripAdvisor

Locul 8 - Coma Gran Aparthotel din Mallorca

Locul 8 - Coma Gran Aparthotel din MallorcaUnitatea de cazare este situata in insula Mallorca din Spania.

“Am ales aceasta locatie anul trecut si locul ni s-a parut prietenos, curat, iar mancarea a fost de-a dreptul incredibila. Este un loc foarte bun pentru a merge cu copiii, pot face diverse activitati, iar cel mai important aspect este acela ca plaja este la cateva minute de mers pe jos”, spune un turist.

In aceasta perioada, preturile pentru un apartament in aceasta locatie incep de la 250 lei pe noapte.

Sursa foto: TripAdvisor

Locul 7 - Aquafantasy Aquapark Hotel & SPA din Seluk (Turcia)

Hotelul este situat in orasul Selçuk din provincia Izmir, Turcia.

“Am mers impreuna cu familia la acest hotel in luna septembrie a anului trecut, impreuna cu cei doi copii, de 7 si 12 ani. A doua zi dupa ce ne-am intors din vacanta am rezervat din nou pentru acest an. A fost fantastica sederea aici, personalul este foarte placut, iar in luna septembrie acolo inca era 35 de grade. De asemenea, mancarea a fost foarte buna”, povesteste un turist.

O camera costa in aceasta perioada de la 330 de lei pe noapte.

Sursa foto: Aquafantasy.com


Locul 6 - Alfagar II Aparthotel din Portugalia

Locul 6 - Alfagar II Aparthotel din Portugalia“Am fost impreuna cu cei doi copii aici in luna august 2011. Am avut un apartament foarte mare, cu bucararie si o zona unde am luat servit masa. Camerele sunt imaculare si cu mobila noua, realizate la standard inalt. Piscinele sunt superbe”, spune un turist.

O camera dubla in aceasta perioada incepe de la 250 de lei pe noapte.

Sursa foto: TripAdvisor

Locul 5 - Aparthotel Playa Mar din Mallorca

Locul 5 - Aparthotel Playa Mar din MallorcaUnitatea de cazare este localizata in Port de Pollença, un oras mic din nord-estul insulei Mallorca, Spania.

“Am fost cazati la Playa Mar la inceputul lunii aprilie. Hotelul s-a dovedit a fi excelent, personalul a fost foarte primitor. Locul este foarte curat si la numai cinci minute dupa ce ne-am cazat ne parea deja rau ca vom sta numai o saptamana”, povesteste un turist.

Sursa foto: TripAdvisor

Locul 4 - Hotel Sidari Water Park din Sidari (Grecia)

Locul 4 - Hotel Sidari Water Park din Sidari (Grecia)Statiunea Sidari se afla in insula Corfu din Grecia.

“Personalul de aici a fost foarte prietenos si ne-a oferit indata tot ce aveam nevoie la cele mai inalte standarde. Apartamentul a fost imacultat, fiind curatat in fiecare zi. Piscina, toboganele, barul si restaurantele erau foarte curate de asemenea si ne-am simtit foarte bine. Este un loc foarte bun unde sa mergi cu copiii, iar noi ne gandim sa ne reintoarcem”, spune un turist.

Pretul unei camere duble porneste de la 200 de lei in aceasta perioada.

Sursa foto: TripAdvisor

Locul 3 - Holiday Village Rhodes din Grecia

Locul 3 - Holiday Village Rhodes din GreciaUnitatea de cazare se afla in statiunea Kolymbia din insula Rodos.

“Un hotel excelent pentru vacanta familiei mele. Am fost cazati impreuna cu fiul meu in varsta de sapte ani in luna septembrie 2011. Am fost foarte multumiti de toate aspectele hotelului. In primul rand, camerele sunt foarte spatioase si bine intretinute”, povesteste un turist.

Sursa foto:Holidayvillagerodos.com

Locul 2 - Protur Bonaire Aparthotel din Mallorca

Locul 2 - Protur Bonaire Aparthotel din MallorcaHotelul este situat in statiunea Cala Bona din insula Mallorca, Spania.

“Tocmai ne-am reintors dintr-o vacanta fantastica de o saptamana petrecuta la Bonaire si recomandam aceasta locatie oricui, in special celor care vor mearga in vacanta alaturi de copii. Apartamentele au fost reconditionare si noi am ramas impresionati de cum aratau si cat erau de curate”, afirma un turist.

Sursa foto: TripAdvisor

Locul 1 - Sands Resort Hotel & Spa din Anglia

Locul 1 - Sands Resort Hotel & Spa din AngliaHotelul desemnat cea mai potrivita locatie pentru a petrece o vacanta cu familia este situat in orasul Newquay din Anglia.

“Copilul nostru in varsta de patru ani si jumatate s-a simtit foarte bine in vacanta de o saptamana pe care am petrecut-o in acest hotel. S-a jucat mini golf si a participat in fiecare zi la spectacolele organizate pentru copii. Plaja este foarte aproape de hotel”, spuen un turist.
O camera costa de la 650 de lei pe noapte.

Sursa foto: Sandsresort.co.uk