Pink Sand Beach, Insula Harbour, Bahamas

Pink Sand Beach, Insula Harbour, Bahamas"Cel mai frumos loc din lume, aceasta este cea mai buna descriere. Aici, nisipul este foarte fin si nu se lipeste de tine. Alb, cu o usoara nuanta de roz in timpul zilei, iar rozul este din ce in ce mai intens dimineata si seara. Un loc deosebit", afirma un turist care a fost recent pe plaja Pink Sand.


Sursa foto: elbowbeachcycles.com


Hot Water Beach, Noua Zeelanda

Hot Water Beach, Noua Zeelanda"Am fost acolo deja de cateva ori si de fiecare data mi-am facut o impresie diferita. De fiecare data mi-a placut acolo, chiar daca este foarte ciudat ca exista izvoare de apa termala pe plaja. Trebuie sa mergeti acolo pentru a vizita un loc cu adevarat deosebit", afirma un turist.


Sursa foto: Wikipedia

Boulders Beach, Cape Town, Africa de Sud

Boulders Beach, Cape Town, Africa de Sud"O plaja foarte bine intretinuta, iar daca va plac pinguinii, aici este locul in care trebuie sa mergeti. Aici ai ocazia sa admiri pinguinii in habitatul lor natural si vei avea parte de o experienta minunata", povesteste un turist.


Sursa foto: Wikipedia

Hyams Beach, New South Wales, Australia

Hyams Beach, New South Wales, Australia"Pe aceasta plaja nisipul este atat de fin si de alb si il poti simti scum scartaie sub picioare cand pasesti. Cea mai placuta imagine este aceea cand turcoazul apei intalneste albul nisipului si albastrul cerului, este o imagine care te relaxeaza", afirma un turist.


Sursa foto: worldsbestbeaches.net

Mineral Beach, Marea Moarta, Israel

Mineral Beach, Marea Moarta, Israel"Mineral Beach este un loc deosebit in care te poti bucura de efectele fortifiante ale Marii Moarte si sa scapi de aglomeratia din hoteluri. Aici gasesti dusuri, precum si o piscina cu apa minerala acoperita, de marimea unui bazin de inot. De asemenea, te poti bucura de sculpturile din sedimente de aici. Profita si de magazinele de suveniruri", indeamna un turist.

Sursa foto: Flickr, chagaz's photostream

Punaluu Beach, Hawaii

Punaluu Beach, Hawaii"Am stat foarte aproape de aceasta plaja in luna martie, cand ne-am facut vacanta in aceasta zona, si am mers chiar de mai multe ori pe zi si de fiecare data am vazut broaste testoase. Plaja nu este una moderna, insa este una dintre cele mai frumoae plaje negre pe care vei putea sa te plimbi, Este un loc linistit", afirma un turist.


Sursa foto: Wikipedia

Palawan Beach, Insula Sentosa, Singapore

Palawan Beach, Insula Sentosa, Singapore"Palawan Beach este plaja noastra preferata din Sentosa, numai buna pentru relaxare si inor. Apa este limpede, insa salvamarii sunt mereu pe plaja. Plaja nu este una aglomerata, exceptie fac momentele in care opresc autocare in zona, iar turistii vin sa se relaxeze putin pe plaja", povesteste un turist.


Sursa foto: Wikipedia

Pfeiffer Big State Beach, California

Pfeiffer Big State Beach, California"Pfeiffer Beach este una dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vazut vreodata. Putin mai greu de gasit, daca nu aveti GPS. Locul este superb, valuri frumoase si roci ce merita admirate. Ia cu tine un aparat de fotografiat, trusa de picnic si cel mai bin prieten", recomanda un turist.


Sursa foto: bigsurcalifornia.org

Glass Beach, California

Glass Beach, California"Acest loc este foarte frumos. Personal, am gasit niste bucati netede si frumoase de geam. De asemenea, familia mea a gasi niste bugati mai mari, care ni s-au parut fantastice. Chiar este un loc in care merita sa mergi", afirma un turist.

Sursa foto: TripAdvisor

Maho Beach, Caraibe

Maho Beach, Caraibe"Aceasta este plaja mea preferata din St. Maarten, iar cel mai mult aici imi place barul Sunset. Daca mergi pe aceasta plaja, ai sansa sa vezi avioane care iti zboara chiar deasupra capului, ceea ce este foarte interesant", spune un turist.

Sursa foto: TripAdvisor