Destinatia preferata

Destinatia preferataMiami Playa din Costa Dorada, Spania. Aceasta este situata la circa 1 ora si 15 minute de Barcelona. Este locul ideal pentru o vacanta insorita si poate fi combinata cu o scurta sedere in Barcelona.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Printre cele mai importante aspecte se numara proximitatea, vremea insorita si plajele. De asemenea, un alt motiv ar putea fi mancarea buna.

Cea mai buna perioada in care putem vizita Costa Dorada

Cea mai buna perioada in care putem vizita Costa DoradaDe la sfarsitul lunii mai pana in septembrie, in timpul verii, pentru a putea profita de fremea frumoasa si de sederea pe plaje.

Top 3 locuri must see sau must do

O cina cu fructe de mare in orasul vechi Cambrils, pe malul marii;
Tapas spaniol intr-un bar traditional;
Scufundari si activitati in apa.

Orasul de coasta Cambrils este considerat capitala culinara din Costa Dorada, celebru pentru pescuitul traditional care se practica aici si bucataria de inalta calitate, cu preparate originale si alese din peste si fructe de mare.

Cel mai bun restaurant din Costa Dorada

Cel mai bun restaurant din Costa DoradaRestaurantul Vaixel, unde trebuie sa intrebati de "Paco".

Gustarile traditionale care v-au placut cel mai mult

Sangria, sunca spaniola, coaste de vita a la plancha, midii spanile in sos de tomate, paine cu usuturoi, rosii si ulei de masline.


Sursa foto: delices-defrance.com

Cea mai placuta amintire din Costa Dorada

Cea mai placuta amintire din Costa DoradaO partida de pescuit pe timpul noptii alaturi de un pescar din acea zona.

Cum caracterizati localnicii

Oamenii din Costa Dorada sunt foarte prietenosi si isi fac timp pentru a se bucura de viata. Le place sa stea ore in sir la discutii in timpul mesei de pranz sau a cinei.

Sursa foto: Wikipedia

Recomandari de suveniruri

Recomandari de suveniruriMezelurile asortate.

V-ati muta in Costa Dorada?

Nu, deoarece in timpul iernii aceasta destinatie este "moarta". Cand vine vorba despre un loc in care sa locuiesc, prefer Bucurestiul, care este un oras vibrant si captivant. Sunt aici de mai bine de cinci luni si ma simt foarte bine. Bucurestiul este o combinatie de veche Europa si noua Europa. Aici se simt traditia si istoria, precum si modernitatea si posibilitatile de dezvoltare.

Sursa foto : wikipedia.org