Zlatni Rat, Croatia

Zlatni Rat, CroatiaTuristii se pot bucura de aceasta plaja in Insula Brac din Croatia.

“Am petrecut multe zile relaxante pe aceasta plaja. Aici, apa este superba si limpede. Poti gasi locuri din care sa iti cumperi mancare si te poti bucura de umbra copacilor. De asemenea, gasesti sa inchiriezi sezlonguri si umbrele”, afirma un turist.

Sursa foto: zlatni-bol.com

Plaja Islas Cies, Spania

Plaja Islas Cies, SpaniaAceasta plaja este in Insulele Cies din Spania.

“Insula este un loc minunat in care poti sa evadezi din viata ocupata de zi cu zi, fiind un loc linistitor. Cred ca nu exista nimic mai relaxant decat sa te stai pe nisipul alb. Apa marii este limpede, iar mancarea din fructe de mare este delicioasa. Este un loc ce trebuie vizitat”, spune un turist.

Sursa foto: viajeshoteles.net

Plaja Blue Lagoon, Turcia

Plaja Blue Lagoon, Turcia“Este un loc fantastic pentru cupluri, familii si grupuri de toate varstele. In zona sunt multe parcuri, restaurante, cluburi de noapte si magazine”, povesteste un turist.

Sursa foto: Wikipedia

Plaja Elafonissi, Grecia

Plaja Elafonissi, GreciaPlaja este in insula Creta din Grecia.

“Un loc care trebuie vizitat. Apa albastra a lagunei este magnifica, iar plaja cu nisip fin este foarte frumoasa. De-a lungul anilor, plaja a devenit din ce in ce mai populara si atrage tot mai multi turisti”, afirma un turist.

Sursa foto: explorecrete.com

Plaja Tropea, Italia

Plaja Tropea, ItaliaPlaja este cea mai renumita zona din regiunea Calabria din Italia.

“Plaja se caracterizeaza prin nisip alb, iar turistii se pot bucura de ape cristaline si limpezi, in care pot inota fara teama”, afirma un turist.

Sursa foto: Wikipedia

Plaja Eggremni, Grecia

Plaja Eggremni, GreciaAceasta destinatie este situata in Insula Lefkada din Grecia.

“Plaja Eggremni este foarte frumoasa si are un nisip incantator. Merita sa faci un drum si sa vizitezi aceasta plaja, daca ajungi in insula Lefkada”, recomanda un turist.

Sursa foto: tripadvisor.com

Playa de ses Illetes, Spania

Playa de ses Illetes, SpaniaPlaja este situata in Formentera, cea mai mica dintre insulele Baleare.

“Am fost acolo anul trecut si am avut parte de o experienta nemaipomenita. Apa este cristalina, peisajul este mininat si nisipul fin”, povesteste un turist.

Sursa foto: tripadvisor.com

Plaja Rabbit, Italia

Plaja Rabbit, ItaliaPlaja este situata in insula Lampedusa din Italia

“Am citit despre aceasta plaja si am vazut cateva fotografii inainte de a o vizita. In realitate, este mult mai bine si zilele pe care le-am petrecut acolo au fost de-a dreptul speciale. Zona este foarte bine intretinuta si oamenii sunt foarte responsabili”, remarca un turist.

Sursa foto: tripadvisor.com

Praia Da Rocha, Portugalia

Praia Da Rocha, PortugaliaPlaja este situata in statiunea potugheza Portimao.

“Aceasta este una dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut. Aici nisipul este curat si placut la atingere si este loc pentru toata lumea”, spune un turist.

Sursa foto: tripadvisor.com

Plaja Navagio, Grecia

Plaja Navagio, GreciaTuristii se pot bucura de aceasta plaja in Insula Zakynthos din Grecia.

“Un loc pe care merita sa-l vezi si sa-l simti. Apa este de un albastru turquoise si in jur sunt pietre de calcar. Este o plaja superba”, spune un turist.


Sursa foto: Wikipedia