Insula Bali

Insula BaliInsula Bali din Indonezia este o destinatie foarte diversa si dinamica, care ofera turistilor de la terase verzi de orez la plaje pentru surferi, de la locuri incarcate de istorie la mancare foarte buna.

Sursa foto: ilove-indonesia.com

Insula Vancouver

Insula VancouverAceasta este situata in Pacific, in apropiere de coasta de vest canadiana, si este cunoscuta pentru siguranta si curatenie de aici, fiind considerata in general o destinatie placuta.

Insula canadiana, care include si orasul Victoria, dispune de o retea impresionanta de magazine si restaurante, precum si de un peisaj natural superb.

Sursa foto: vancouverisland.travel


Insula Nevis

Insula NevisInsula este situata in Marea Caraibilor, arhipelagul Antilele Mici, si dispune de plaje cu nisip, ape limpezi si un vulcan.

Datorita vulcanului localizat in mijlocul insulei turistii se pot bucura de izvolarele termale.

Sursa foto: nevisisland.com


Insulele Maldive

Insulele MaldiveLocalizata in Oceanul Indian, tara insulara Maldive este formata dintr-un grup de 26 de atoli.

Insulele Maldive dispun de resorturi exclusiviste cu multe stele si vile private si pot reprezenta locul potrivit pentru relaxare.


Sursa foto: Wikipedia

Insula Bora Bora

Insula Bora BoraInsula Bora Bora din Polinezia Franceza face parte din atolul cu acelasi nume si ofera o adevarata escapada exotica.

Bora Bora este faimoasa pentru resorturile sale exclusiviste in care unitatile de cazare sunt construite direct pe apa.

Sursa foto: Wikipedia

Insulele Bermude

Insulele BermudeInsulele sunt situate la peste 1000 de kilometri la est de Carolina de Nord. Aceasta destinatie, mica si fermecatoare, intruchipeaza cultura britanica in puburile care se gasesc aici si in locatiile istorice.

Insulele sunt renumite pentru plajele sale cu nisip roz, turcoaz si golfurile sale.

Sursa foto: Wikipedia

Insula Maui

Insula MauiInsula Maui, cea de-a doua insula ca suprafata a arhipelagului si statului american Hawai, dispune de toata frumusetea unui paradis tropical cu facilitatile culturii americane.

Insulele Hawaii au plaje superbe, terenuri muntoare perfecte pentru drumetii si ape in care poti admira balene si alte vietuitoare acvatice.


Sursa foto: Wikipedia