Destinatia preferata

Destinatia preferataCoasta de vest a Statelor Unite ale Americii - Salina, Santa Cruz, San Jose.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Este zona in care americanii la a treia generatie s-au retras si isi traiesc viata linistit, cu mult bun gust, cu stil si mai ales cu placere. Plaja, peisaj montan, mancarea de 5 stele, oamenii primitori si voiosi sa se imprieteneasca sunt numai cateva motive sa alegi zona pentru o vacanta.


Cea mai buna perioada in care putem vizita aceasta zona

Cea mai buna perioada in care putem vizita aceasta zonaDimineata, cand soarele rasare si pe strazile curate vezi zeci de oameni care fac jogging, cand cafeaua are o aroma de cuba si omleta este delicioasa.

Top 3 must see/ must do

Sa mergi la pescuit la 5 dimineata, sa iei cina intr-un local de maximum 4 mese, sa mergi la concert de jazz sustinut de amatorii locului, sa dai o tura cu bicicleta pe coasta sau cu un Harley nervos impreuna cu alti 50 de bikeri.

Cel mai bun restaurant/local/bar din aceasta zona

Cel mai bun restaurant/local/bar din aceasta zonaNu sunt multe localuri pe metru patrat, dar in oricare intrati gasiti ceva care sa va faca sa vi-l aduceti aminte peste 5 ani: o aroma, o chelnerita tatuata peste tot, un batran la bar cu palarie de cowboy, un vin rece, o melodie de country, doi batranei dansand si o friptura de 3 kg .

Sigur e ceva ce o sa te faca sa spui wowwwwwwww!!

Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai mult

Cand il lasi pe ospatar sa aleaga el ce mananci, invariabil apare the chef si iti povesteste cum a ajuns la acea reteta, ce-i place lui cel mai mult din combinatia pe care ti-o propune, cu ce vin sa continui ce ai ales cu ce vin o sa vina el dupa ce termina treaba in bucatarie sa povestesti putin despre Europa de Est (in cazul meu the chef era din Polonia).

Cea mai placuta amintire din acest loc

Cea mai placuta amintire din acest locStarea de bine, aerul fresh si sarat, mancarea, Harley, un jeep pentru 7 persoane similar ca dimensiuni cu un tir, oamenii zambitori chiar si cand le-ai parcat din greseala pe terasa lor cu iarba verde impecabila.

V-ati muta acolo?

Nu ma pot muta acolo; nu as mai putea lucra. As sta si as contempla; acolo te muti cand ai terminat-o cu planurile, cu agitatia, cu obiectivele; acolo te duci sa te bucuri de ce ai facut pana atunci.

Sursa foto: Wikipedia

Recomandari de suveniruri

Recomandari de suveniruriNu am. Nu cred ca cineva isi poate lega amintirile locului de un magnet sau...cana. Daca nu esti atent ai senzatia ca esti intr-o reclama despre next level life.

Cea mai importanta recomandare pentru aceasta destinatie pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?

Mergeti acolo doar daca sunteti pregatiti sa zambiti all the time, daca sunteti pregatiti sa admirati si sa nu invidiati, daca sunteti gata sa va faceti prieteni si mai ales daca sunteti gata sa spuneti ca viata e frumoasa.


Sursa foto: Wikipedia