10. Brazilia

10. BraziliaUn procent semnificativ dintre respondentii unui studiu realizat de Triposo a ales Brazilia drept tara care exporta cei mai multi turisti necivilizati.

9. Italia

9. ItaliaItalia are o reputatie solida in ceea ce priveste numarul turistilor nepoliticosi si galagiosi.

8. Franta

8. FrantaRespondentii au nominalizat Franta intrucat in opinia lor turistii francezi sunt cei mai dispusi in a declansa scandaluri in plina strada.

7. India

7. India

6. Germania

6. Germania

5. Australia

5. AustraliaIn orice moment al anului, un numar mare de australieni calatoresc prin lume, fiind de asemenea nominalizati la categoria comportament necivilizat.

4. China

4. ChinaCu o populatie ce depaseste 1,3 miliarde de oameni, China este una dintre tarile cu cei mai nepoliticosi turisti, spun participantii la studiul Triposo.

3. Rusia

3. RusiaMulti respondenti considera ca turistii rusi sunt printre cei mai dificili. In plus, rusii sunt si cei care se gasesc cel mai des in stare de ebrietate dintre toti turistii. Mai mult, 42% dintre rusi spun despre ei insisi ca sunt cei mai necivilizati turisti din lume.

2. Marea Britanie

2. Marea BritanieBritanicii sunt cunoscuti in lume din cauza comportamentului necivilizat din baruri, in special din timpul petrecerilor organizate inaintea unei nunti de viitorii soti.

1. SUA

1. SUA33% dintre respondenti i-au nominalizat pe americani drept cei mai necivilizati turisti din lume, acestia fiind galagiosi si nepoliticosi. In plus, 44% dintre respondentii americani au fost de acord cu acest calificativ.