Tswalu, Africa de Sud

Tswalu, Africa de SudTuristii pot alege aceasta camera ridicata in mijlocul a 100.000 de hectare in rezervatia Tswalu Kalahari din Africa de Sud. Acestia au varianta de a dormi sub o consola de paie sau pe puntea complet deschisa.

O noapte de cazare incepe de la 1.300 de euro.

Loisaba, Kenya

Loisaba, KenyaPopulara in randul celor aflati in luna de miere, aceasta camera este asezata pe o platforma ridicata de la sol, in aer liber, in mijlocul a 25.000 de hectare intr-o rezervatie privata din Kenya.

Gazdele servesc tinerilor casatoriti sampanie in camera.

O noapte de cazare incepe de la 350 de euro si ajunge la peste 500 de euro in plin sezon.

Sursa foto: www.loisaba.com

Lion Sands, Africa de Sud

Lion Sands, Africa de SudCasuta din copac Chalkley din rezervatia Lion Sands ofera confortul unei unitati de cazare de cinci stele, insa intr-un decor salbatic, dar sigur. Turistii sunt condusi la apus in casuta, unde bauturile si cina ii asteapta, iar apoi se pot bucura de noapte sub cerul liber.

O noapte de cazare incepe de la 450 de euro.

Sursa foto: www.lionsands.com

www.lionsands.com

Yachtul privat Tiger Blue

Yachtul privat Tiger BlueYachtul privat Tiger Blue care functioneaza in regim de charter poate fi vazut de cele mai multe ori exporand apele Indoneziei. Datorita climei blande si a personalului complet al ambarcatiunii turistii nu au mare lucru de facut, insa au timp suficient la dispozitie sa se relaxeze si sa se bucure de vreme.

Inchirierea yachtului incepe de la 2.800 de euro in afara sezonului.

Turistii pot innopta in cabinele interioare sau pe punte.

Grand hotel Tremezzo, Italia

Grand hotel Tremezzo, ItaliaApartamentele de la ultimul etaj al hotelului ofera o priveliste deosebita asupra Lacului Como. Mai mult, cazile jacuzzi de pe terasa pot fi golite si daca li se adauga o saltea speciala pot fi transformate in paturi.

O noapte de cazare in apartamentele de la ultimul etaj variaza intre 1.000 si 4.000 de euro pe noapte.

Sabuk, Kenya

Sabuk, KenyaCamere de cazare din resortul Sabuk, Kenya, sunt acoperite doar partial, asa incat turistii vor admira imprejurimile stand pe terasa sau relaxandu-se in pat.

Preturile sunt disponibile doar la cerere.



Nkwichi Lodge, Mozambic

Nkwichi Lodge, MozambicResortul Nkwichi Lodge este construit intr-o rezervatie din Mozambic, loc in care turistii pot admira samuri, elefanti, leoparzi si peste 300 de specii de pasari. Dupa o zi de exporare, oaspetii se pot odihni intr-o camera sub cerul liber, pe malul lacului Niassa.

O noapte de cazare in aceste conditii costa 550 de euro pentru doua persoane.

Sursa foto: www.mandawilderness.org

Sursa foto: www.mandawilderness.org