Simona Halep, selfie la pescuit in Delta Dunarii

Simona Halep, selfie la pescuit in Delta Dunarii

"Am fost provocata de Horia Tecau la un #selfiederomania. Provocarea m-a prins in locul meu preferat din Romania - Delta Dunarii. Iata un motiv perfect pentru un selfie! Ii multumesc lui Horia pentru provocare si ii provoc la randul meu pe Andi Moisescu si Pavel Bartos!", scrie Simona Halep pe pagina de Facebook.

Dragos Anastasiu, selfie la Green Village din Sfantu Gheorghe

Dragos Anastasiu, selfie la Green Village din Sfantu Gheorghe

"Am fost provocat de Ministrul Florin Jianu in proiectul #selfiederomania sa postez un selfie promovand in acelasi timp un obiectuv turistic din Romania. Eu promovez #greenvillage din Sfantu Gheorghe. SI provoc la randul meu pe Razvan Parjol, Calin Ile si Miki Lech la acelasi lucru. Succes", scrie omul de afaceri Dragos Anastasiu, proprietarul Eurolines pe pagina personala de Facebook.

Horia Tecau, selfie la inaltime in zona Bran

Horia Tecau, selfie la inaltime in zona Bran

"Am fost provocat de catre doamna Corina Martin in campania recent lansata de ministrul Turismului, domnul Florin Jianu: #selfiederomania. Am ales zona Bran, pentru ca aici ma aflu astazi si este una dintre locatiile mele preferate din Romania. Mersi pentru provocare si felicitari pentru initiativa! As dori sa-i provoc pe constantenii mei Simona Halep si Andrei Pavel! Aveti la dispozitie 24 de ore!", a scris tenismenul Horia Tecau pe Facebook.

Corina Martin, selfie cu cazinoul din Constanta

Corina Martin, selfie cu cazinoul din Constanta

"SELFIE de ROMANIA! Am fost provocata la un selfie intr-o destinatie de vacanta in Romania, de catre ministrul IMM, Mediul de afaceri si Turism, Florin Jianu, in campania pe care a lansat-o astazi, si in care va invitam si pe voi! Am ales locatia simbol a orasului meu, Cazinoul din Constanta! Stiu ca nu va mai trece mult pana cand aceasta bijuterie arhitectonica si istorica a Romaniei va fi restaurata si repusa in valoare. Ii provoc la Selfie de Romania pe Horia Tecau, marele nostru tenisman, ambasador al turismului romanesc, pe Adi Voican, presedintele Asociatiei de Promovare a Turismului Prahova, pe Adrian Ungureanu, cel mai bun ghid turistic al unei cetati din Romania ( Rosenau- Rasnov), pe Moldovan Nicolaie, city managerul Alba Iulia, pe Dacul Gerula Mugur Pop, si pe iscusitii nostri fotografi Ovidiu Oprea si Adrian Fotograf... Vacanta in tara mea", scrie vice presedintele ANAT Corina Martin.

Razvan Pascu, selfie la Casa Poporului

Razvan Pascu, selfie la Casa Poporului

"Ministrul Turismului, Florin Jianu, a lansat ideea #selfiederomania si m-a provocat ieri ca in 24 de ore sa postez un selfie realizat cu un obiectiv turistic. Am ales Casa Poporului, una dintre cele mai mari cladiri din lume, un loc care poate pentru romani nu mai inseamna mare lucru, dar care poate functiona ca un magnet pentru turistii straini din Bucuresti. Va provoc si pe voi toti sa postati pe Facebook in urmatoarea saptamana selfie-uri cu obiective turistice din Romania si sa folositi hastag-ul #selfiederomania", scrie consultantul Razvan Pascu.

Loredana Urzica, selfie pe Transalpina

Loredana Urzica, selfie pe Transalpina

Loredana Urzica, presedintele Uniunii Studentilor din Romania a postat de asemenea un selfie pe Transalpina.