1 / 6

Christian Tour: Grecia ramane principala destinatie de vacanta cata vreme marea, soarele si frumusetile naturale vor ramane acolo

Marius Pandel, CEO al companiei Christian Tour, considera ca in ciuda problemelor cu care se confrunta Grecia, aceasta destinatie va ramane una de top, datorita bogatiilor de care dispune.


"Nu credem ca situatia economica si politica din Grecia va influenta foarte mult turismul in aceasta tara. Grecia este una dintre cele mai mari destinatii turistice la nivel mondial, fiind binecuvantata din punct de vedere al obiectivelor turistice si al conditiilor naturale de care beneficiaza. Turismul fiind atat de important pentru aceasta destinatie, suntem convinsi ca se vor gasi cele mai bune masuri pentru pastrarea acestuia la acelasi nivel si incurajarea turismului de incoming", a explicat Pandel.


In aceea ce priveste posibilitatea cresterii preturilor, managerul companiei a precizat ca in perioada urmatoare nu vor creste preturile la pachetele turistice, intrucat companiile au deja incheiate contracte pentru anul viitor, cu furnizorii de servicii greci.


"Cererile pentru vacante in Grecia au ramas la acelasi nivel ca si inainte de aparitia acestor evenimente politice, turistii nu par a fi afectati de acest lucru. Asadar nu vedem o influenta negativa in achizitionarea de vacante in aceasta tara. Grecia ramane principala destinatie de vacanta pentru romani si cata vreme marea, soarele si frumusetile naturale vor ramane acolo, turistii romani vor continua sa achizitioneze pachete de vacanta in destinatii din Grecia", a concluzionat Pandel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri