1 / 12

10. Madrid

Madrid este considerat unul dintre orasele care refuza sa se conformeze. Alaturi de lanturile de magazine cunoscute isi fac loc in continuare buticurile si magazinele de familie.

In cazul in care vrei sa iti cumperi produse de la branduri renumite, trebuie sa incepi cumparaturile de pe strada Gran Via, una dintre zonele in care gasesti cele mai numeroase magazine, insa trebuie sa stii dinainte ca te vei infrunta cu aglomeratia pentru a ajunge sa iti cumperi produse de la brand-uri precum Lacoste, Leví's, H&M, Nike si altele.

Magazine Vintage

Daca esti pasionat de magazinele vintage, poti vizita magazinul Pepita is Dead, situat pe strada Doctor Forqouet, infiintat in 1992. Magazinul este unul dintre preferatele fanilor care sunt interesati de vestimentatiile vintage apartinand stilurilor de moda din mai multe perioade de timp. Pentru produse vintage inspirate din istoria Statelor Unite va puteti indrepta spre Alpha Ville situat pe Calle Velarde, aici puteti gasi viniluri vechi, geci de baseball si alte lucruri de acest gen.

Articole de lux

Pentru obiecte din categoria de lux, puteti vizita zona Salamanca, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Madrid, casa mai multor designeri de renume precum Valentino si Jimmy Choo. In timp ce iti cumperi articolele de lux preferate te poti bucura de arhitectura uimitoare din jurul tau. Locul este de asemenea plin de restaurante si baruri de top.

Reduceri

In cazul in care esti in cautare de reduceri, satul Las Rozas, situat la aproximativ 20 de km de Madrid, ofera cele mai mari reduceri din zona. Aici puteti gasi reduceri de pana la 60% la brandurile de lux. In cazul in care esti un fan al brandurilor precum Zara sau Levi's, poti merge la Factory Getafe, situat inauntrul centrului comercial Nassica, la aproximativ 16 km de Madrid.

Un city break la Madrid poate costa sub 150 de euro, avion+cazare, daca rezervi din timp.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri