1 / 4

Experienta superioara

Multe dintre noile companii inteleg puterea conectarii brandului cu un anumit stil de viata. Facand acest lucru se pot conecta cu clienti de nisa si sa ii atraga printr-o comunicare mai intima. Iata cateva exemple de companii care profita de avansurile din ultimii ani in cele mai bune modalitati.

Experienta superioara

Consumatorii de astazi au puterea de a impacta reputatia brandului mai mult decat oricand. Pe langa a avea produse de buna calitate si cu descrieri corecte, multe companii se axeaza de asemenea pe intreg “bagajul” cu care vine procesul de vanzare – marketing, impachetare si experienta post vanzare. Aceste companii duc departe ideea de a-si incanta clientii, oferind transport gratuit, retururi gratuite si uneori chiar cadouri, scrie Forbes.

Bevel

Bevel este prima companie care comercializeaza produse de barbierit si tuns pentru persoanele crete. Pe langa o impachetare perfecta, fondatorul companiei scrie personal, de mana, bilete de multumire catre clienti.

Chubbies

Chubbies este o companie SF care produce “Cei mai buni pantaloni scurti” pentru barbati. Ei produc unul dintre cele mai bune newslettere personalizate care sunt foarte amuzante dar si utile. Nu se rezuma la a te spama pentru a cumpara noi obiecte ci iti arata poze hilare cu clientii lor facand lucruri nebunesti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri