1 / 6

Paula Negrea, LumeaLaPicioare.ro

Paula Negrea, fostul director de moda eMAG, responsabil de integrarea si lansarea verticalei Fashion in mallul online, a investit 20.000 de euro in proiectul Lumealapicioare.ro, un business de pantofi personalizati pentru femei.


Personalizarea produselor comercializate pe acest magazin online este realizata pornind de la masurile fiecarei vizitatoare. "Cred foarte mult in customizare in masa si in viitorul magazinului ca tool de personalizare a modelelor create cu inputul comunitatii noastre. Tool caruia imi doresc sa ii atasez mereu productie romaneasca, chiar daca voi iesi din tara cu proiectul. In mod natural, langa pantofi vor aparea si genti, in curand”, marturiseste Paula Negrea.


Pe lumealapicioare.ro, pantofii sunt lucrati manual, in Romania, exclusiv din piele naturala, in atelierele unor maestri artizani locali.


Paula are experienta necesara, fondurile necesare si know-how-ul pentru a construi un business care merita urmarit si in 2016.


Participa la evenimentul RetailArena, 11-12 noiembrie, pentru a fi la curent cu noutatile si miscarile importante din retail-ul omnichannel, si nu numai, din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri