Adaptarea proiectelor la Prima Casa
Inchirierea cu optiune de cumparare
Reduceri de pret de pana la 15.000 euro
Apartamente mai putine si multe promotii
Target restrans si un pret maxim de 100.000 euro
Rate direct la dezvoltator
1 / 8

Adaptarea proiectelor la Prima Casa

Programul guvernamental Prima Casa a transat un nou trend in piata rezidentiala: apartamente mici si ieftine. Dezvoltatorii au renuntat astfel la apartamentele planuite, care costau 1.500-2.500 euro/mp si au incercat sa isi regandeasca proiectele astfel incat sa se apropie de pragul de 60.000 euro.

“Guvernul este cel care a fixat trendul: prin programul Prima Casa, el a indemnat romanii sa cumpere apartamente mici si ieftine. Acum ne gandim sa transformam locuintele din Garden of Eden in unele mai ieftine, de circa 80.000 euro, pentru a se apropia de cerintele Prima Casa, dar, in acelasi timp, sa nu devina niste locuinte urate”, spunea recent Shimon Galon (foto), CEO al Globe Trade Centre (GTC).

GTC a vandut doar 700 din cele 900 de apartamente ale primului proiect rezidential, Rose Garden, si a anuntat in luna iunie ca ingheata un alt proiect, inca neinceput, Garden of Eden, situat in zona de nord a Bucurestiului. Initial, Garden of Eden trebuia sa cuprinda aproape 2.000 de apartamente, dezvoltate pe un teren de 11 hectare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri