2 / 4

Detalii tehnice

cum fiecare iubitor de muzica se poate exprima prin alegerea unui model colorat in nuante proaspete, care se potriveste propriului stil. Cu un design nou, in culori perlate si metalice, neobisnuitul model MDR-EX33LP este disponibil in cinci elegante versiuni de culoare (alb perlat, albastru metalizat, roz, argintiu si auriu.)

Modelul accesibil MDR-EX33LP ofera un sunet clar, lipsit de distorsiuni si beneficiaza de o capacitate de redare a unei plaje largi de sunete gratie difuzorului de inalta calitate EX cu diametru de 9 mm. Ca si alte modele din noua serie EX, si acest model dispune de un bulb intra-auricular din silicon hibrid special creat pentru a asigura confortul in timpul utilizarii.

Printre cele trei tipuri de bulbi intra-auriculari inclusi se numara o pereche de dimensiuni foarte mici, care constituie o foarte buna optiune pentru fanii muzicii de sex feminin sau pentru copii. Dispozitivul de control special impiedica incurcarea firului cu lungime reglabila.

Beneficiind de aceleasi difuzoare de calitate EX de 9mm si bulbi din silicon hibrid, modelul MDR-EX35LP are un design contemporan si este disponibil in culorile negru, alb sau rosu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri