2 / 4

Samung S5230

Samung S5230 are integrate cele mai noi functii multimedia intr-un corp subtire si compact, de doar 11,9 mm. Dispunand de un ecran full touch WQVGA de 3” si interfata TouchWiz cu widget-uri mobile, telefonul poate fi utilizat usor si intuitiv. In plus, cu ajutorul functiei “Photo contact”, utilizatorii pot apela persoana dorita, atingand imaginea acesteia.

De asemenea, telefonul se mandreste cu functii multimedia precum camera foto de 3MP si posibilitatea de inregistrare video in format QVGA la 15 fps. S5230 recunoaste mai multe formate, iar tehnologia DNSe garanteaza o calitate superioara a sunetului. Pentru recunoasterea muzicii, telefonul foloseste serviciul Shazam “Find Music”. Pentru a te bucura de continutul multimedia variat, S5230 dispune de o memorie de 50MB cu un slot de memorie externa de pana la 8GB.

Utilizatorii lui Samsung S5230 se pot bucura de navigarea pe Internet cu ajutorul senzorului accelerometru pentru auto-rotatii si a conectivitatiii WiFi. Samsung S5230 adaugã functii care sa imbunatateasca utilizarea, precum “Gesture Lock” si functii pentru scrierea de mana.

Samsung S5230 va fi disponibil in Europa incepand cu luna aprilie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri