2 / 6

...confit de rata si piure de cartofi

Ce poate fi special la rata sau la un piure de cartofi? Mergeti la Chez Flotte, la Paris pe rue Cambon nr 2 si aflati. Restaurantul are retete din Auvergne, iar rata este absolut delicios rumenita. Ce ma atrage mereu acolo este mai degraba acel piure numit aligot, care are in componenta branza Tomme de Savoie si usturoi, atat de cremos si gustos incat nimeni nu rezista unui supliment.

Cad mergeti la Chez Flotte, aveti si bonus - restaurantul este pe aceeasi strada cu Pierre Herme, asa ca refuzati desertul la masa si luati la pachet macarons de toate culorile si gusturile. Mie mi-a placut in mod deosebit iasomie si wasabi, din colectia de gusturi ale verii 2010. Daca tot sunteti acolo, luati pentru acasa si cateva borcanele cu dulceata facuta de Christine Ferber (alegere personala Ispahan - 3 straturi distincte de jeleu de litchi, zmeura si trandafir).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri