2 / 4

Compatibilitate

BenQ W1000+ este compatibil cu formatele NTSC, PAL, SECAM HDTV, avand posibilitatea sa redea fisiere 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080p, asa ca se va simti confortabil cu aproape toate formatele video disponibile la ora actuala. Diagonala imaginii poate varia intre 0.70m pana la 7.60m, in functie de distanta de proiectie, care poate varia de la 1m la 10m.

Pentru usurinta in utilizare, proiectorul are un meniu in 17 limbi si ofera 3 moduri de vizualizare presetate Cinema, Dynamic, Standard pentru a elimina necesitatea schimbarii manuale a setarilor de vizionare in functie de scenariul de utilizare. Pentru cei mai pretentiosi, exista si 3 moduri care pot fi presetate de catre utilizator, tocmai pentru a acoperi toate modalitatile preferate de vizionare.

Modelul W1000+ de la BenQ include functiile Brilliant Color, UNISHAPE, 3D Color Management pentru a asigura redarea unor imagini cu tonuri complexe, contraste puternice si imagini bine conturate indiferent de nivelul de detaliu caracteristic acestora.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri