2 / 4

Revelion cu bere "hand made"

Berestroika organizeaza primul Revelion in acest an, iar noutatea cu care vine are legatura in primul rand cu conceptul restaurantului mancare naturala si bere"home made".

Meniul de Revelion va fi facut cu aceleasi ingrediente suta la suta naturale, va exista open bar in care berea casei va fi la loc de cinste. Seara de Revelion va fi acompaniata de muzica. Noutatea este ca a doua zi toti invitatii care au petrecut Revelionul la Berestroika sunt invitati la o masa specifica zilei de 1 ianuarie.

"Ne asteptam ca multi bucuresteni sa aleaga Berestroika fiindca tariful de persoana este unul potrivit cu ceea ce le pregatim iar atmosfera este una de calitate", declara Florin Stoian, manager general Berestroika.

Restaurantul Berestroika are o capacitate de 200 de persoane.

Pretul pentru un meniu este de 400 lei si include si ciorba de potroace de a doua zi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri