2 / 3

Laptopul va asigura comunicarea dintre echipa si restul lumii

Rezistentul Toughbook CF-19 va asigura comunicarea online dintre echipa si restul lumii, inregistrarea unui jurnal al expeditiei precum si back-up-ul foto-video al datelor.

Laptopul Toughbook CF-19 a fost conceput pentru a fi rezistent la temperaturi scazute, luminozitate extrema, praf, umezeala si chiar posibile caderi de la inaltime, iar acestea sunt doar cateva dintre conditiile in care se desfasoara o astfel de expeditie. De asemenea, carcasa de aliaj de magneziu cu care este echipat Toughbook CF-19 ofera protectie maxima componentelor sensibile, cum ar fi ecranul si chiar hard disk-ul, ce sunt protejate impotriva socurilor si vibratiilor.

In plus, sistemul special de sigilare protejeaza notebook-ul impotriva prafului si a apei, tastatura si touch-padul fiind, de asemenea, rezistente la contactul cu lichide. De aceea, alpinistii vor putea lucra cu laptopul chiar si in conditii de rafale de praf, nisip, ploaie sau ninsoare, laptopul functionand perfect la temperaturi de la –20 la +60°C.

De asemenea, notebook-ul poate fi utilizat in lumina directa a soarelui (luminozitate foarte ridicata a ecranului, pana la 1000cd/m2).



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri