2 / 6

Executive-Chef la Casa Vernescu din 1997

La varsta de 19 ani, dupa ce termina scoala, este incorporat in armata pentru urmatorii 3 ani. Dupa efectuarea stagiului militar, Joseph este angajat la Dan Carmel Hotel ca ajutor de bucatar. Acesta a fost de altfel locul unde face primii pasi in activitate si descopera multe dintre tainele gastronomiei "haute cuisine".

Dorind sa invete mai mult, dupa alti 3 ani, se muta ca Chef Garde-Manger la Jordan River Hotel, un hotel de 450 camere din Tiberias, pentru ca in 1989 sa fie promovat ca Executive Chef la faimosul King David Hotel din Ierusalim.

In decursul timpului, Joseph se dedica exclusiv pasiunii de a gati, talentul sau fiind remarcat deopotriva de colegi si de clienti in diverse locatii faimoase din intreaga lume: Kempinski Hotel in Germania, Ritz-Carlton Hotel in Boston, Savoy Hotel in Londra, Restaurantele Michelin in Paris si multe altele.

Din anul 1997 Joseph Hadad este Executive-Chef la restaurantul Casa Vernescu din Bucuresti, transformand acest loc intr-un simbol al "gourmet cuisine".



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri