2 / 4

1800 lumeni, rezolutie HD si zoom de 1,5X

Noul BenQ W1200 are o luminozitate de 1800 lumeni, o rezolutie nativa 1080p (Full-HD), boxe de 20W incorporate si un raport zoom de 1,5X, pentru o mai buna adaptare la distantele diferite de proiectie specifice diferitelor tipuri de locuinte. Pe langa rezolutia oferita, calitatea imaginii este data si de contrastul real de 5000:1, de tehnologia de interpolare a cadrelor care fluidizeaza perceptia miscarii si de functia 3D Color Management care imbunatateste aspectul real al culorilor.

“Lansarea lui W1100 in luna aprilie a acestui an a fost primul pas in oferirea unei solutii de proiectie fara compromisuri. W1200 vine tocmai pentru a intari angajamentul nostru ca anul 2011 este anul dezvoltarii ofertei de produse destinate publicului pasionat de filme” a adaugat Dragos Salamac.

Din punct de vedere tehnologic, BenQ W1200 se diferentiaza de alte produse existente pe piata prin tehnologia preluata din zona proiectoarelor profesionale, care reuseste sa imbine tehnologia de interpolare a cadrelor pentru imbunatatirea experientei cinematografice in cazul imaginilor rapide, cu sistemul optic de exceptie format din 12 elemente distincte pentru a oferi culori vii rezistente in timp.







Inapoi la articol

Setari Cookie-uri