2 / 6

Unde sa te cazezi in Dresda?

O optiune ar fi hotelul de patru stele Maritim, situat in apropierea operei. Desi, fiind un fost depozit transformat in unitate de cazare, Maritimul nu ofera o mostra de splendoare baroca, hotelul are o piscina atractiva si spa, iar camerele au vedere spre rau.

Din punct de vedere culinar, restaurantul hotelului ofera pentru mic dejun orice de la gravlax (specialitate suedeza sub forma de canapes cu somon si marar) la dulceata de casa din rubarba si fistic. Prin achizitionarea pachetului special "Dresda Arrangement 2011", turistii primesc cazare pe doua nopti, cina plus cocktail, totul la 152 euro de persoana.

Pentru cei care isi doresc mai mult confort, Dresda ofera doua mari hoteluri de cinci stele, Taschenberg Kempinski si Hilton, ambele situate in centrul orasului.
Pe partea opusa a Elbei exista si Bülow Palais & Residenz, un hotel premium mai linistit si retras, amplasat in Neustadt.

Pentru cei dornici de aventura si mai putin interesati de lux, cazarea se poate face si in apartamentele de la Canaletto, tot in partea mai noua a orasului, cu preturi incepand de la 69 euro pe zi pentru grupuri intre doua si patru persoane, cu biciclete incluse, pentru un tur de forta al muzeelor.

Din Dresda se poate ajunge relativ usor in alte orase importante din Germania, iar pana in capitala Berlin, o calatorie cu trenul dureaza doar doua ore.

Sursa foto: Flickr

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri