2 / 4

Un maus mic, pentru gameri mari

Logitech a lansat, in aceasta perioada si Optical Gaming Mouse G400, succesorul deja legendarului MX 518, cel mai bine vandut maus de gaming din gama Logitech.

“Cand am inceput sa lucram la Optical Gaming Mouse G400, am avut doar un singur scop in minte - sa pastram tot ce era bun la MX518 si sa ridicam stacheta. Am fost foarte atenti sa nu ne atingem de forma, de consistenta tracking-ului, de aspectul butonului sau de legendara durabilitate pe care milioane de clienti s-au bazat de-a lungul anilor. Noi doar ne-am propus sa imunatatim ceea ce deja era foarte bun”, a marturisit Chris Pate, Global Product Marketing Manager al Logitech.


Senzorul de 1800 DPI a fost adus la o rezolutie mai mare, versiunea cu 3600 DPI. Aceasta face posibile intoarceri rapide fara miscari largi ale mainii si fara minusuri de acuratete. Nivelul DPI este reglabil din mers (de la 400, 800, la 1800, si acum 3600 DPI), fara a necesita instalarea vreunui software.

Rata de raport a crescut de la 125 la 1000 rapoarte pe secunda. Astfel, devine la fel de rapida pe cat de rapida este comunicarea prin USB, iar aceasta inseamna ca toate miscarile si click-urile sunt interpretate de computer in timp real, neexistand lag-uri intre comanda ta si ce se intampla pe ecran.

Si cablul USB a fost subtiat si facut mai usor cu 25%.

Ultima modificare majora a fost facuta software-ului de programare a butonului optional. G400 a fost integrat in acelasi software folosit pentru programarea tastaturilor G-Series si a gameboard-ului Logitech G13. Astfel incat puteti utiliza comenzile macro, odata create, fie pe tastatura G-Series sau mausul G400.

Aceasta schimbare ofera utilizatorilor G400 acces la interfata usor de utilizat (drag and drop) Logitech Gaming Software, precum si la detectarea automata a jocului, a macro-urilor si capabilitatilor de scripting. Logitech Gaming Software v8.0 include profiluri pentru 210 jocuri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri