2 / 4

Croaziere de lux cu spa si cinema in aer liber

Majoritatea croazierelor ce au ca destinatie nordul Europei ofera servicii de lux pentru clientii lor. Astfel, pe un vas de croaziera turistii au parte de cazare la bordul navei, in camere spatioase, care uneori dispun si de balcon propriu, mese in regim de pensiune completa, accesul la activitati de recreere, teatru, gym, fitness, sauna, cazinou, zborurile de la si catre locul de imbarcare, care de obicei includ si taxele de aeroport, precum si insotitori din partea agentiei pentru grupurile organizate.

“Anul acesta romanii au cumparat mai multe vacante profitand de ofertele cu early booking, cu reduceri de pana la 40%. Asta nu neaparat fiindca am iesit din criza, ci poate mai ales fiindca piata s-a maturizat si clientii au inteles sa profite de avantajele rezervarilor din timp. De pe lista dorintelor nu au lipsit croazierele”, a adaugat Cristian Francu, managerul Klever Travel.

Vasul Crown Princess, la bordul caruia se pot programa pentru imbarcare clientii Happy Tour Group , are o capacitate de 3120 pasageri. Vasul cu 16 punti ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber : 10 baruri si lounge-uri, clubul Skywalkers, 3 restaurante principale : Botticelli, Michelangelo si Da Vinci, dar si 2 restaurante specializate : Sabatini's Trattoria, Steak & Seafood House si posibilitatea de a servi cina pe balconul personal, sau bufetul-bistro Horizon Court, pentru o cina informala.

Cafeneaua este deschisa 24 de ore, iar vasul dispune si de o pizzerie, gelaterie, centru spa cu tematica asiatica, sala de fitness, 4 piscine, dintre care una incalzita, teatru, cinema in aer liber.

In plus, Crown princess are unul dintre cele mai mari cazinouri plutitoare din lume, la care se adauga un teren de mini-golf, simulator de golf, teren de tenis, o biblioteca si magazine.

Cabinele cu balcon categoria BA au o suprafata de aproximativ 25 mp, potrivit reprezentantilor Happy Tour.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri