2 / 3

Fotografii profesioniste, cu HDR si Blink Detector

O alta caracteristica avansata a camerei BenQ C1430 este tehnologia HDR (High Dynamic Range) de imbunatatire a imaginii, creata special pentru a ajuta utilizatorul sa surprinda cele mai bune imagini, echilibrand compozitia luminoasa a unei fotografii. Prin tehnologia HDR pot fi surprinse cele mai fine detalii din prim-plan si din fundal, cu o iluminare echilibrata indiferent de setari.

Disponibila in doua culori, negru si argintiu, C1430 dispune de o gama completa de functii distractive si moduri de fotografiere care optimizeaza experienta de fotografiere traita de utilizator.

Modul Self/Love Portrait activeaza fotografierea automata cand una sau doua fete sunt detectate in cadru, permitand utilizatorilor sa se fotografieze fara ajutorul altor persoane. Functia Blink Detector genereaza o alerta cand subiectul unei fotografii clipeste, astfel incat cadrul sa fie reluat sau salvat, in functie de preferintele utilizatorului.

Modul Pre-composition este folositor atunci cand se doreste ca fotografia sa aiba fundalul preferat: functia permite compunerea fundalului intr-o imagine semi-transparenta pe ecran.

Functia Web-Auction permite entuziastilor sa faca fotografii de produse din patru unghiuri diferite, fuzionandu-le ulterior fara niciun fel de software de editare. Aceasta caracteristica este utila celor care doresc sa posteze produse pe site-urile de licitatii online.

Functia avansata Smart Scene detecteaza automat pana la 12 scene diferite, ajustand setarile in functie de mediul in care sunt realizate fotografiile. Alte functii si efecte includ: LOMO, efect Fisheye, accent pe o culoare si Beauty Enhancer.

Camera foto digitala BenQ C1430 este disponibila din aceasta luna in magazinele Altex si Media Galaxy la un pret de 249 lei (TVA inclus).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri