2 / 4

Imagini din satelit si geocaching

Din punct de vedere al cartografierii, Montana dispune de vaste harti topo, pentru mare si drumuri, marca Garmin. Dispune de aplicatiile BirdsEy Select si de imaginile furnizate de Birdseye Satellite care permit descarcarea de imagini din satelit direct pe dispozitiv. Iar cand conectezi Montana la calculatorul personal, poti folosi oricare din aceste harti cu BaseCamp, software-ul gratuit de la Garmin ce ajuta la planificarea si revizitarea calatoriilor in detaliu.

Montana ofera doua solutii pentru a mentine dispozitivul incarcat in timpul calatoriilor de lunga durata sau alte aventuri outdoor. Cand ai prilejul sa te odihnesti poti sa reincarci in fiecare noapte o baterie usoara de lithium, care iti asigura o autonomie de 16 ore pentru a doua zi. Pentru calatoriile in care esti privat de orice sursa de energie, Montana functioneaza cu trei baterii AA, utilizatorii putand folosi aparatul inca 22 de ore.

Montana suporta fisierele geocaching GPX pentru descarcarea de puncte geocache si detalii direct pe aparat. Montana stocheaza si afiseaza informatii cheie, precum locatie, teren, nivel de dificultate, indici si descrieri, nemaifiind astfel nevoie de introduceri manuale a coordonatelor, iar hartile de hartie devenind inutile. Incarca un fisier GPX in aparatul tau si incepe vanatoarea de cache-uri. Punctele cache pot fi descarcate de pe www.opencaching.com, o comunitate online gratuita care creeaza, impartaseste si gaseste puncte cache in intreaga lume.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri