2 / 4

Specificatii tehnice

Dispozitivul se conecteaza la aproape orice televizor modern prin intermediul portului HDMI si integreaza cele mai utilizate porturi. Printre acestea se numara: 4 mufe USB, un port HDMI, o iesire audio (AV-out jack) si una video (YPbPr), o intrare RJ45 pentru cablul LAN, un slot pentru card microSD si un conector eSATA.

Mai mult, terminalul reda in format fullHD cele mai cunoscute formate video precum: MKV- pana la 60fps si 42mbps; AVI MPEG4 (divX 3.11, 4, 5, 6, Xvid, H264, WMV)- pana la 60 fps si 19 mbps; TS MPEG2- pana la 60 fps si 50 mbps; FLV pana la 60 fps si 10 mbps. In ceea ce priveste formatele audio, cele suportate sunt: MP3, WMA, FLAC, AAC, OGG si WAV.

Prin browser integrat, AllDro Box 2 permite deschiderea oricarei adrese web. Fie site-uri de stiri, retele de socializare precum Facebook si Twitter, videoclipuri de pe YouTube si conturi de email toate pot fi accesate din ecranul televizorului. Site-urile si aplicatiile de email-urilor fiind optimizate pentru a fi vizualizate pe un ecran TV de mari dimensiuni.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri