1 / 4

Imagini clare, chiar si la distante mari

Fiind singurul camcorder care incorporeaza inregistrare progresiva, SMX-F70 captureaza fiecare cadru din videoclipurile tale cu maxima claritate, la o calitate dubla fata de inregistrarea conventionala intercalata – indiferent daca sunt difuzate direct pe camcorder sau pe un televizor ori computer, pentru a fi vazute impreuna cu cei dragi. SMX-F70 ofera intregistrare HD, permitând utilizatorilor sa captureze videoclipuri dinamice in cele mai mici detalii si mentinându-si rezolutia uimitoare chiar si atunci când acestea sunt redate pe monitoare PC HD.

Totodata, dispozitivul beneficiaza de o lentila Schneider Kreuznach, cu intelli-zoom 65x si zoom optic 52x, pentru capturarea fiecarui element al cadrului, chiar si atunci când focuseaza pe o scena de fundal indepartata.

„Prin intermediul noului SMX-F70, suntem mândri sa aducem pe piata primul camcorder ce incorporeaza un sensor CMOS si intregistrare progresiva. Dispozitivul a fost creat pentru a oferi intregii familii un camcorder usor de folosit si accesibil ca pret. Momentele importante alaturi de cei dragi, precum absolvirile, zilele de nastere sau jocurile sportive merita sa fie capturate in cea mai buna calitate. De aceea, Samsung a integrat aceste tehnologii premium pentru a filma toate aceste evenimente intr-o calitate fara cusur, dinamica, pentru ca dumneavoastra sa le puteti impartasi oricând. Noul SMX-F70 permite unor parinti ocupati sa creeze fara efort filmari cu o calitate intâlnita in mod normal la televizor, insa pentru un pret la indemâna”, a declarat Sup Han, senior vice president si presedintele diviziei digital Imaging la Samsung Electronics.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri