1 / 5

Seria Z, portabilitate absoluta

Cantarind putin peste un kilogram, noul Sony VAIO Z a fost creat special pentru profesionistii in miscare continua, care au nevoie de performanta si de portabilitate absolute.

VAIO Z imbina design-ul revolutionar si carcasa din fibra de carbon cu o configuratie de top si optiuni inovatoare de productivitate. La birou sau in miscare, utilizatorii vor beneficia de performante superioare de calcul.

Cu un corp perfect plat si o carcasa rezistenta, ultrausoara, din fibra de carbon.

Cantarind sub 1,2 kg, noul VAIO Z ultra-subtire (16,65mm) este partenerul de calatorie ideal pentru oamenii de afaceri care au nevoie de putere si portabilitate de top.

Cu o rezolutie de 1600x900, ecranul VAIO Premium de 33,2 cm (13,1’’) dispune de un filtru anti-reflexie care minimizeaza efectul deranjant al surselor de lumina reflectate in ecran si asigura o afisare clara a culorilor.

Ultima generatie de procesoare Intel Core i7 de tensiune standard, alaturi de memoria de 8GB DDR3 SDRAM si unitatea de stocare SSD RAID de 256GB, vor face fata cu usurinta oricarei sarcini de lucru.

In plus, functia Quick Boot reduce timpul de incarcare a sistemului Genuine Windows 7 Professional cu pana la 50% fata de notebook-urile obisnuite. Modulul incorporat “everywair” 3G WWAN faciliteaza accesul la internet prin intermediul retelelor mobile.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri