2 / 5

Power Media Dock

Power Media Dock este un modul monolitic de extensie care se conecteaza la VAIO printr-un cablu optic. Portul corespunzator al notebook-ului poate fi, de asemenea, folosit pentru a atasa dispozitive USB normale, atunci cand nu este andocat.

Dispunand de transfer de date de mare viteza, bazat pe arhitectura denumita “Light Peak”, Power Media Dock creste performanta grafica si ofera numeroase optiuni suplimentare de conectivitate. Acesta include o unitate optica pentru un randament mare in afaceri, util de asemenea si pentru divertisment HD.

Prin adaugarea optiunii Power Media Dock, VAIO Z poate fi afisa simultan informatii diferite pe pana la 4 ecrane (incluzand ecranul notebook-ului) prin intermediul porturilor de iesire HDMI si/sau VGA. Cu aceasta configuratie, VAIO Z este alegerea ideala pentru profesionistii in design, finante si business care au nevoie de o solutie care poate afisa informatiile simultan pe mai multe ecrane. Solutia grafica de generatie noua AMD Radeon HD, cu 1GB VRAM, poate fi folosita cu usurinta pentru aplicatii grafice intensive, de la 3D CAD pana la jocuri.

Cand este andocat, optiunile de conectivitate sunt sporite de porturi USB suplimentare si porturi VGA si HDMI. Modulul Power Media Dock dispune, de asemenea, de o unitate optica DVD writer. Jocurile si filmele rulate pe DVD beneficiaza de o calitate a sunetului excelenta cu Dolby Home Theater v4.

Noul notebook ultra-portabil VAIO seria Z este disponibil in reteaua partenerilor Sony, la un pret de aproximativ 12.000 lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri