1 / 4

Design subtire, ecran mai mare

Cu ecranul de 4,7 inch, design-ul subtire de numai 9,9 mm si sistemul audio Beats integrat, telefonul HTC Sensation XL este creat special pentru a oferi o experienta de divertisment deosebita cu un sistem audio uluitor si elemente vizuale pentru muzica, filme si jocuri.

Telefonul HTC Sensation XL beneficiaza de un reglaj audio unic realizat de Beats, care asigura utilizatorii ca vor asculta muzica exact asa cum a fost ea realizata de catre artist.

Unic in randul telefoanelor HTC, HTC Sensation XL include noile casti extrem de usoare urBeats, create exclusiv pentru se integra in profilul audio Beats de pe telefon. Microfonul integrat face ca apelurile in mod maini libere sa fie usor de realizat, iar telecomanda cu cablu le permite utilizatorilor sa puna pauza, sa avanseze sau sa revina si sa raspunda unui apel in timp ce asculta o melodie.

De asemenea, utilizatorii pot sa trimita prietenilor prin SMS, e-mail sau prin intermediul profilului de Facebook recomandari muzicale si informatii despre piese. Pentru a seta alerta audio potrivita unui ton de apel sau mesaj de la prieteni si familie, se poate utiliza setarea de ajustare a sunetelor pentru editarea unei melodie si adaugarea ei la profilului prietenilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri