1 / 4

Experienta multimedia completa

Avand la baza tehnologia BenQ bazata pe o lentila asferica, noul proiector ofera o experienta multimedia completa, de la o distanta mult mai apropiata de ecranul de proiectie, comparativ cu un proiector tranditional.

Noul proiector short-throw BenQ W710ST se adreseaza utilizatorilor care isi doresc vizionarea la o calitate de inalta definitie (HD) a filmelor si jocurilor preferate. Design-ul unic al lentilei asigura calitatea imaginii redate, oferind profunzime culorilor si o proiectie deosebit de clara a textului.

Constructia fara filtre speciale a proiectorului W710ST permite eliminarea costurilor de intretinere a acestuia, economisind sume importante necesare schimbarii regulate a filtrelor de praf. In plus tehnologia DLP folosita in constructia BenQ W710ST garanteaza faptul ca imaginea redata va ramane de calitate si nu va fi afectata de trecerea timpului, asa cum se intampla la alte tehnologii de proiectie.

Noul proiector BenQ W710ST este disponibil din luna octombrie prin distribuitorii BenQ din Romania: RHS, Scop, IT Direct si Darer, la un pret de 3.000 lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri