2 / 4

DMC-3D1, foto si video, 2D sau 3D

Cele doua seturi de obiective de 25mm ultranagulare cu zoom optic 4x pot capta fotografii 3D la rezolutie mare, dar si video 3D HD la 1920 x 1080 prin metoda side-by-side. Stabilizatorul Panasonic MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) ajuta la surprinderea unor imagini 3D clare, cu un minim de blurare. Camera este capabila nu doar sa realizeze imagini 3D expressive, dar si imagini 2D la o rezolutie de 12-megapixeli si clipuri video 2D full HD la 1920 x 1080. Camera este usor de operat datorita butonului dedicat 3D/2D si ecranului Smart Touch cu diagonala de 3.5-inch.

Senzorul High Sensitivity MOS si procesorul Venus Engine sunt capabile sa inregistreze imagini la o calitate foarte ridicata chiar si atunci cand este utilizat un nivel ISO mare, iar imaginile in rafala se realizeaza la o viteza de 8 fps mentinand rezoluta la nivelul cel mai ridicat.

Fotografiile si filmele 3D realizate cu DMC-3D1 pot fi usor vizionate pe un televizor VIERA 3D TV prin inserarea cardului de memorie SD in slotul dedicat, incorporat in TV, sau prin conectarea camerei la TV printr-un cablu HDMI.

DMC-3D1 vine echipata, de asemenea cu tehnologia LUMIX Image Uploader ce permite utiizatorilor sa impartaseasca mai usor imaginile realizate cu prietenii sau familia. Tot ce are de facut utilizatorul este sa bifeze fotografiile sau filmele pe care doreste sa le publice si sa conecteze camera la un PC prin cablul USB inclus in pachet sau pur si simplu sa insereze cardul de memorie SD in slotul dedicat al calculatorului. Imediat porneste upload-ul fotografiilor si clipurilor iar acestea pot fi trimise ulterior si pe Facebook sau YouTube.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri