1 / 4

Miza jocului se stabileste atat in 2D cat si in 3D

Dupa cum bine stiu jucatorii pasionati, cu cat rezolutia este mai mare, cu atat jocul devine mai real. Philips 273G utilizeaza cea mai noua generatie de ecrane cu comutare rapida pentru adancime si realism cat mai apropiate de realitate.

In plus, ofera o rezolutie Full HD 1920x1080. Philips permite o experienta vizuala unica care introduce utilizatorii in cea mai noua lume 3D. Monitorul vine cu o pereche de ochelari 3D activi reincarcabili, cu conexiune wireless. Jucatorii raman captivati de joc, fara sa-si faca griji sau sa fie restrictionati de unghiurile de vizualizare.

3D este aici pentru a ramane, dar asta nu inseamna ca jocurile 2D sunt de neglijat. Gamerii pot reinventa experienta 2D a jocurilor, filmelor si clipurilor cu pachetul de soft pentru PC, privindu-le cum se transforma in 3D din doar cateva click-uri, ajustarea facandu-se fara probleme. In cazul dispozitivelor Blu-ray pentru gaming si a playerelor pentru filme cu conectivitate compatibila cu 1.4a HDMI, Philips 273G se comuta automat pe modul 3D, oferind imediat imagini de o calitate superioara, astfel incat jucatorii sa intre in actiune.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri