Cristian Popescu Piedone a anuntat, pe Facebook, ca si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4, dupa ce anuntase ca se retrage din viata politica, in urma tragediei din Colectiv, el fiind urmarit penal.

Piedone a precizat ca va candida ca independent. "Astazi am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenti alaturi de mine au fost copiii mei: Ana si Vlad, pentru ca familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie si mi-a dat curajul de a merge mai departe" a scris, pe Facebook, Cristian Popescu Piedone, care a demisionat din functia de primar al Sectorului 4 in contextul protestelor de la sfarsitul anului trecut, declansate dupa tragedia din clubul Colectiv.

Piedone mai sustine ca a trecut printr-o perioada tulbure."Ca un bun crestin ortodox, ii sunt recunoscator lui Dumnezeu ca in toata aceasta perioada am intalnit pe strada, in parc, in magazine, oameni care mi-au amintit ce reprezint pentru ei. Va sunt recunoscator voua pentru ca, atunci cand ne-am intalnit, ori in mesajele pe care mi le-ati trimis chiar aici, pe facebook, mi-ati spus ca ma apreciati pentru ce am facut in sectorul nostru. Dar mi-ati spus si ceva care m-a durut: m-ati intrebat de ce nu mai fac nimic pentru voi, de ce v-am parasit?", a mai scris acesta.
Fostul primar al sectorului 4 a mai spus ca asteapta ca justitia sa se pronunte in cazul sau si ca este dreptul constitutional al oricarui cetatean ca candideze.

"M-am gandit mult in ultimele luni la cine sunt si ce sunt eu capabil sa ofer mai departe comunitatii care mi-a aratat atat de multa incredere. M-am gandit cum imi pot repara onoarea de om. Voi mi-ati dat raspunsul: sa continuam impreuna ceea ce am inceput. Mi-ati spus ca vreti sa va luati primaria inapoi. Mi-ati spus ca nu v-am dezamagit si nu vreau sa o fac nici acum.(...) Voi decideti daca merit in continuare sa am grija de Sectorul 4, de care imi pasa, in care m-am nascut si in care locuiesc si traiesc. Pana la urma, este dreptul constitutional al oricarui cetatean de a candida. Si este dreptul vostru, al locuitorilor Sectorului 4, de a alege. Nu este nevoie sa iesiti in strada pentru a decide cine merita sa fie primar. Este suficient sa votati", a mai sustinut Piedone.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, caruia mii de oameni i-au cerut in strada sa plece, in urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat pe 4 noiembrie. Piedone declara ca se retrage din viata politica si ca isi asuma vina morala pentru tragedia din clubul Colectiv, iar pentru vina legala, lasa justitia sa se pronunte.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri