Avocatii de la casa Bulboaca & Asociatii au inchiriat la inceputul anului trecut aproape 750 mp in cladirea de birouri UTI, amplasata in apropiere de Piata Universitatii, la intersectia bulevardului Lascar Catargiu cu strada Batistei.
Birourile avocatilor se afla la etajul 9 al acestei cladiri, loc de unde angajatii pot vedea jumatate din Bucuresti doar uitandu-se pe fereastra.

Firma de avocatura Bulboaca & Asociatii a inchiriat in februarie 2010 o suprafata de aproape 750 mp de birouri in cladirea UTI, plus inca cei aproximativ 100 mp ai terasei amplasate la etajul 9. Acesta este sediul permanent al casei de avocatura, iar contractul a fost semnat, de principiu, pe o perioada de 5 ani, explica Adrian Bulboaca, managing partner al firmei Bulboaca & Asociatii.

"Ne-am mutat intr-o cladire foarte buna ca eleganta si functionalitate. As spune ca este una dintre cele mai bune cladiri din oras si am vazut circa 16 cladiri de birouri inainte sa alegem unde ne vom muta. (...) Regret ca nu ne-am mutat aici inca din 2008. Aici chiar ma simt ca acasa", afirma Bulboaca.

In vara anului 2009, Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata in zona Piata Rosetti, unde a inchiriat 500 mp, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center.

"Acel moment (n.r. - cand a avut loc incendiul de la cladirea Millennium Business Center) a fost unul delicat, dar din fericire am reusit sa ne mutam rapid si sa fim functionali in 48 de ore", explica avocatul.

Noul sediu permanent al firmei de avocatura este amplasat la etajul 9 al cladirii de birouri UTI. Tranzactia a fost intermediata de BNP Paribas Real Estate in numele chiriasului si de Eurealis din partea proprietarului cladirii. Cei 44 de angajati ai casei de avocatura isi desfasoara activitatea in aceasta cladire.

Spatiul inchiriat de Bulboaca & Asociatii dispune de o receptie mare, trei sali mari de sedinte, dintr care una are amenajata si o biblioteca specializata. Compania mai dispune si de 6 locuri in parcarea subterana a cladirii si unul in parcarea exterioada din fata sediului.

Cladirea UTI, dezvoltata de UTI Headquarters, parte din grupul de companii UTI, are 11 etaje si mai gazduieste chiriasi precum Banca Mondiala si Delegatia Comisiei Europene.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri