Multe companii aleg sa isi desfasoare activitatea intr-o mansarda, fie ca inchiriaza mai multe etaje si mansarda vine ca un bonus, fie ca prefera acest tip de spatiu in defavoarea unei cladiri moderne de birouri. wall-street.ro iti prezinta mai multe birouri de companie cu vedere "la stele".
Friends Advertising. Agentia de publicitate Friends Advertising si Fundatia Friends for Friends au sediul intr-o mansarda spatioasa a unei cladiri de pe strada Brezoianu, in apropiere de Parcul Cismigiu. Cand spatiul a fost inchiriat, mansarda era reconditionata, insa neamenajata. Angajatii au personalizat-o apoi dupa gustul lor: cu un acvariu mare, cu pesti – simbolul agentiei Friends; cu picturi pe sticla, realizate de artistul Dan Toma; cu o colectie de dildouri roz, aliniata pe un perete la intrare si cu o fantana “norocoasa”, inconjurata de gazon.

Velux.
Pe strada Aurel Vlaicu din Brasov, cunoscuta pentru casele cu arhitectura tipic saseasca, are sediul producatorul danez de ferestre de mansarda Velux. Si pentru ca mansarda este cuvantul cheie in activitatea Velux, compania a inchiriat un astfel de spatiu si pentru birourile celor 15 angajati. Mansarda de 400 mp dispune de 51 de „ochiuri spre cer”, cum denumesc angajatii ferestrele.

X3. Studioul de creatie X3 din Timisoara si-a mutat in vara sediul intr-o cladire nationalizata din centrul orasului, la cateva minute de Piata Operei. Sediul agentiei se intinde pe doua etaje: la primul se afla un open space si doua birouri ale managerilor, iar al doilea nivel e rezervat relaxarii, jocului si sedintelor, incluzand si barul si bucataria. Cand a venit momentul sa si-l decoreze, toti cei 11 angajati au contribuit la crearea unui brief pentru firma de design de interior.

Andreescu & Gaivoronschi.
Tot in Timisoara se afla si biroul de arhitectura Andreescu & Gaivoronschi, care ocupa o suprafata de 168 mp intr-o cladire amplasata in centrul istoric al orasului. Sediul firmei este compus, de fapt, din doua apartamente unificate cu o dezvoltare partiala in mansarda si gazduieste 11 angajati.

2activePR.
Cei 18 angajati ai agentiei de relatii publice 2activePR lucreaza intr-o casa cu doua etaje (subsol, etaj si mansarda) si ocupa o suprafata de 280 de metri patrati. Cladirea, amplasata in apropiere de Piata Spaniei din Bucuresti, are doi chiriasi: 2activePR si compania de design interior Disegno.

"Farmecul mansardei, spatiile de depozitare existente si gradina au fost un factori decisiv in alegerea spatiului. Este o cladire cu personalitate, construita trainic de un arhitect german in 1940”, spune Corina Barladeanu, director general si fondator al 2activePR.

Comenteaza si tu: Ai vrea sa lucrezi intr-o mansarda? De ce?
Ce inseamna pentru tine biroul perfect?

Citeste si Cat costa sa locuiesti la mansarda?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri